Amin Zahra, medic din prima linie: “Si o maimuta ar fi inteles dupa sapte luni niste reguli”.

627

Amin Zahra, medic din prima linie, este un tanar din Israel, care s-a mutat in urma cu 10 ani la Timisoara. Acesta a urmat cursurile Universitatii de Medicina si Farmacie si devenit cetatean roman.

Amin lucreaza ca medic rezident intr-o sectie ATI din Ploiesti, iar pe pagina sa de Facebook atrage atentia cu privire la gravitatea noului coronavirus.

“Stiti ce ma surprinde, ca dupa sapte luni de pandemie, inca sunt intrebat daca CORONA exista.

V-am tot prezentat in aceasta perioada de pandemie diverse cazuri. Mi-as fi dorit sa fiu scriitor si tot ce-am postat sa fie doar povesti.

Daca va spun ca am o pacienta in varsta de 1️⃣8️⃣ ani cu Covid 19, internata pe terapie intensiva, ca este intr-o stare foarte grava si ca nu are nici o patologie asociata o veti considera tot poveste?

Mi-am dorit sa fiu optimist pana in ultima clipa si am sperat, ca poate lumea va intelege gravitatea situatiei.

Si sunt cat se poate de reali si pacientii care stau cu zilele ca sa prinda un loc pe terapie intensiva ( asta daca il mai prind).

Nu sunt povesti este realitatea dura de care eu ma lovesc, o realitate in care trebuie sa refuz internarea pacientului din lipsa de locuri.

Si de ce??? ‼️‼️

Pentru ca sunt inca multi care nu cred in existenta acestui virus.

Nu este poveste nici existenta lui.

Da, exista… Si v-ar fi spus si pacientul meu jandarm, care si-a facut o promisiune ca atunci cand va pleca din spital va spune tuturor de covid, ei bine din pacate nu a mai apucat.

Stiti ce e trist…Ca pana si aceasta maimuta ar fi inteles dupa sapte luni, niste reguli.
Niste reguli care sunt cat se poate de simple❗️❗️❗️”, a scris medicul, Amin Zahra, pe contul sau de Facebook.

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!