Vulpița de la Acces Direct este însărcinată. Cine este tatăl copilului

Vulpița și Viorel au dispărut din cadrul emisiunii Acces Direct după o perioadă de opt luni în care au atras din plin atenția publicului.

Dar chiar dacă au fost dați afară de CNA, viața familiei Stegaru pare să meargă în continuare bine, deoarece Vulpița a rămas din nou însărcinată!

Anunțul a fost făcut chiar de tatăl copilului.

Vulpița a rămas însărcinată

Viorel Stegaru și-a făcut reapariția în platoul Acces Direct, dar nu fizic, așa cum obișnuia să facă de obicei, ci telefonic. În cadrul show-ului care l-a făcut celebru, Viorel a făcut anunțul cel mare.

Acesta a spus că îndrăgita Vulpița a rămas din nou însărcinată. Fosta vedetă a emisiunii Acces Direct este însărcinată într-o lună și jumătate, iar tatăl copilului este, evident, Viorel.

De asemenea, îndrăgitul cuplu a stabilit și numele pe care îl vor da copilului. Dacă va fi băiat, îl va chema Radu, iar dacă este fată, Doinița Mirela.

Chiar dacă nu s-au descurcat bine cu primul lor copil, iar multă lume a susținut că îl cam neglija, cei doi pare că vor să aibă o familie mare.

Vulpiței îi este dor de Acces Direct

Veronica pare să ducă lipsă de emisiunile televizate, după ce în urmă cu ceva timp s-a adresat fanilor săi pe rețelele de socializare.

Aceasta a urcat o poză într-o rochie pe care a purtat-o într-una din edițiile emisiuni Acces Direct, iar după ceva timp, au apărut și reacțiile urmăritorilor. Duminică ne relaxăm. Mai țineți minte când am purtat rochia asta?”, a scris Vulpița pe Instagram.

„Știu, dar ce ai făcut cu Jador și cu Țanca Uraganu în imaginile alea indecente, habar are Viorel cum te-ai hârjonit tu la București cu acești indivizi și câte mai câte există imagini cu voi pe google pe Youtube?”,

”Vino înapoi, ție nu ți-e dor de viața acces direct. Erai un algocalmin pentru toată România”, ”Ești frumoasă ca o stele, tu mi-ai rupt inima-n doi, toate sufletele mele bate pentru tu și noi”,

”Vulpy, vino înapoi la acces, că mi-e dor de tineee”, sunt doar o parte din comentariile adresate Vulpiței pe rețelele de socializare.

Loading...