Andreea Marin, ”Zâna”, pregătită să devină mămică pentru a doua oară? A recunoscut totul

473

Anul 2021 vine cu ”surprize, surprize” pentru Andreea Marin! ”Zâna”, pregătită să devină mămică pentru a doua oară? A recunoscut la Antena Stars!

Prezentatoarea TV și iubitul său au planuri mari de viitor!

Andreea Marin se numără fără doar și poate printre cele mai iubite și apreciate prezentatoare TV din România.

”Zâna”, așa cum a fost intitulată de-a lungul timpului, a reușit să ajungă la inimile tuturor românilor cu blândețea și bunătatea de care a dat dovadă de fiecare dată.

Ei bine, se pare că anul 2021 o va răsplăti din plin pe frumoasa vedetă, căci, are planuri mari alături de iubitul său!

Andreea Marin, pregătită să devină mămică pentru a doua oară? A recunoscut la Antena Stars

Într-un interviu oferit în exclusivitate pentru Antena Stars, Andreea Marin a vorbit despre rolul de mămică și nu, nu pentru Violeta, ci mămică pentru a doua oară.

Întrebată dacă își mai dorește copii, frumoasa prezentatoare TV a declarat că nu forțează nimic și lasă totul în voia lui Dumnezeu.

Cât despre Violeta, fiica pe care o are cu Ștefan Bănică Jr, nu mai avem nimic de spus. Micuța cu privire inocentă de altădată s-a transformat acum într-o adevărată domnișoară, de care mami se declară tare mândră.

Andreea Marin a declarat că fiica ei se descurcă foarte bine la școală și este fericită că și-a întrecut ”profesorul” (n.r. pe ea).

”Nu mă mai pricep să o ajut la lecții. Este mult mai avansată față de ce mai țin eu minte. Se descurcă bine tare bine. Chiar îmi spune uneori că mai bine se descurcă ea de una singură. Orice părinte își dorește să fie întrecut de copilul său.

Atunci se simte bine. Am chiar prea mult. Dumnezeu știe ce e nevoie pentru fiecare. Și eu cred că exact ce ne va dărui, va fi potrivit pentru noi și pe viitor.”, a continuat Andreea Marin.

De asemenea, vedeta este de părere că anul 2020 nu a fost deloc unul ușor, dată fiind situația creată de pandemia de coronavirus la nivelul țării noastre.

Andreea Marin susține că oamenii s-au schimbat mult din cauza faptului că au fost obligați să treacă prin boală, dar mai ales, pierderi financiare.

”Nu a fost un an ușor pentru nimeni. Foarte multe preocupări care înainte erau normale, acum au devenit rarități.

Oamenii au trecut prin boală, prin necazuri de ordin economic.”, a mai adăugat vedeta.

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!