Bombă în showbiz! Florin Pastramă a părăsit-o pe Brigitte! A plecat de acasă fără acte și telefon și e de negăsit

639

Florin Pastramă e de negăsit, după ce a plecat de acasă din cauza unui scandal monstru cu Brigitte.

Florin Pastramă și Brigitte șochează din nou cu certurile scandaloase pe care le au.

Soțul brunetei ar fi plecat de acasă, după o discuție aprinsă cu partenera lui. Conform Spynews.ro, Brigitte s-ar fi încuiat în baie pentru a nu se ciocni din nou violent cu soțul său.

Cei doi au fost plecați în Timișoara, unde bruneta și-a făcut o nouă intervenție estetică la buze. După ce s-au certat din nou, Florin a hotărât să o părăsească pe Brigitte.

În acest moment, bruneta nu știe ce decizie să ia, dacă să-l caute pe bărbat sau să se întoarcă înapoi în Capitală.

Florin Pastramă a fugit de acasă

Scandal fără precedent între Florin Pastramă și Brigitte. Deși certurile și agresiunile fizice sunt la ele acasă în relația celor doi, iată că, pentru prima dată, Florin a decis să o părăsească pe soția sa.

El a plecat de acasă fără acte și fără telefon, iar în acest moment este de negăsit. Mai mult, Florin Pastramă a plecat doar într-o pereche de pantaloni scurți și un tricou, iar deja vedeta își face griji pentru bărbat.

Cum s-a petrecut totul

De câteva zile cei doi se aflau la Timișoara alături de copiii lor. Ea și soțul său s-au certat cumplit, iar de teamă să nu fie din nou bătută de către Florin Pastramă, Brigitte s-a ascuns în baie și nu a mai ieșit până nu s-a făcut liniște.

În cele din urmă, când și-a făcut curaj să iasă, nu l-a mai găsit pe partenerul său în locuință, notează Spynews.ro. Acesta a fugit de acasă.

Brigitte se întoarce la București fără Florin Pastramă!

Potrivit sursei citate, Brigitte se gândește să revină la București împreună cu copiii, însă fără Florin Pastramă.

Bruneta nu mai știe nimic de el și a chemat un bărbat pentru a o ajuta să pună antigel la mașină și să pornească la drum.

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!