Soția lui Mihai de la 3 Sud Est primește mesaje de susținere pe Facebook. Cântărețul este la Terapie Intensivă

Soția lui Mihai de la 3 Sud Est primește mesaje de susținere pe Facebook.

Cântărețul este internat la Terapie Intensivă, după ce s-a infectat cu noul virus și are nevoie de transfuzie de plasmă. El se află la Spitalul Municipal Medgidia.

Soția lui Mihai de la 3 Sud Est – mesaje de încurajare pe Facebook

Mihai Budeanu din celebra Trupă 3 Sud Est are probleme de sănătate. Cântărețul s-a infectat cu noul virus, respiră cu greutate și are nevoie de transfuzie de plasmă.

Mihai este internat pe secția de Terapie Intensivă a Spitalului Municipal Medgidia. Inițial el a ajuns la Spitalul din Mangalia, dar joi, 19 noiembrie, a fost transferat la unitatea spitalicească din Medgidia.

Emilia Budeanu, soția artistului, a postat pe Facebook o poză cu ea și soțul ei, în semn de susținere pentru jumătatea ei care trece prin momente delicate.

Imediat, cei care îi cunosc pe Emilia și Mihai Budeanu i-au transmis celei dintâi gânduri bune și însănătoșire grabnică pentru soțul ei.

Mihai Budeanu din Trupa 3 Sud Est are nevoie de plasmă și este internat la Terapie Intensivă. Artistul s-a infectat cu noul virus și are nevoie de îngrijri medicale.

Informația a fost confirmată și de către ceilalți doi membri ai Trupei 3 Sud Est, pe pagina oficială de Facebook a trupei.

„Da, este adevărat. Colegul nostru Mihai este infectat cu Covid 19 și este internat în secția de terapie intensivă a Spitalului Municipal Medgidia. I se administrează plasmă și tratament de specialitate.

Să sperăm că starea lui se va îmbunătăți cât mai repede. Nu este de joacă cu acest virus!!! Aveți grijă de voi și de cei din jurul vostru respectând regulile de protecție. Vă ținem la curent cu starea lui Mihai”, este mesajul postat pe pagina oficială de Facebook a formației.

Fanii artistului sunt îngrijorați de starea lui de sănătate și au împânzit mediul online de mesaje și încurajări de bine. Cântărețul a fost internat la Spitalul Municipal Mangalia. Joi, 19 noiembrie, a fost transferat la Spitalul Municipal Medgidia, din cauza stării sale de sănătate care s-a agravat.

”Starea lui de sănătate nu este foarte bună. Era internat la noi în spital, pe Secţia de Terapie Intensivă. Necesită plasmă, însă unitatea noastră nu oferă, deocamdată, astfel de tratament. A fost transferat la Medgidia”, a declarat un medic din cadrul unităţii spitaliceşti de la Mangalia.

Viorel Sipoș, prietenul și colegul său de trupă , a făcut declarații despre starea lui Mihai de sănătate. Acesta a explicat să se simte mai bine după ce medicii i-au administrat plasmă, pentru că starea cântărețului a fost una foarte delicată.

”Este mai bine acum Mihai. Medicii i-au băgat plasmă pentru că a fost destul de grav. Avea nevoie de acest tratament. Suntem îngrijorați cu toții. Sperăm ca totul să mergă bine pentru el”, a declarat Vorel, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Din spusele colegilor săi, Laurențiu Duță și Viorel Sipoș, Mihai Budeanu se simte mai bine după ce medicii i-au administrat plasmă. Cei doi membri ai truăpei au făcut un anunț și pe pagina lor de Facebook pentru a liniști fanii trupei.

Loading...