Sfatul zilei 6 Aprilie 2021. Zodia care are nevoie de echilibru

Sfatul zilei 6 Aprilie Berbec

Berbec: Alege-ți luptele!

Berbecul adoră orice provocare cu partenerii săi, dar nu toate dezacordurile cer un duel în adevăratul sens al cuvântului. Dacă, în cele din urmă, luptați doar de dragul de a lupta, veți pierde în orice fel.

Sfatul zilei 6 Aprilie Taur

Taur: Lasă-l să respire.

Un Taur romantic își va lăsa întotdeauna partenerul să știe că este iubit. Atenție însă la echilibrul dintre gesturile dulci și atenția sufocantă! Ai încredere că, dacă îi oferi partenerului tău spațiu pentru a îţi duce dorul, el o va face.

Sfatul zilei 6 Aprilie Gemeni

Gemeni: Hrănește-ţi propriile interese!

Gemenii se pot pierde cu ușurință în conversații constante cu partenerul. Dar chiar și cea mai interesantă persoană din lume îşi va pierde strălucirea, până la urmă. Pentru a păstra flacăra iubirii aprinsă, fii deschis la noi experienţe şi sentimente!

Sfatul zilei 6 Aprilie Rac

Rac: Ai încredere în partenerul tău!

Nativii acestei zodii doresc securitate în tot ceea ce fac, inclusiv în problemele inimii. Dar a învăța să ai încredere că partenerul tău este cu adevărat acolo pentru tine îți va permite să primești, de fapt, dragostea acestuia într-un mod benefic pentru amândoi. Trebuie doar să vă deschideți carapacea.

Sfatul zilei 6 Aprilie Leu

Leu: Lasă-l să strălucească!

Ești conducătorul propriei vieți, dar într-o relație exersează să joci din când în când şi rolul secundar. Partenerul tău trebuie să știe că îi vezi strălucirea la fel de mult cum o vede el pe a ta.

Sfatul zilei 6 Aprilie Fecioară

Fecioară: Acceptați defectele!

Fecioarele sunt cunoscute pentru că sunt dure cu ele însele, dar sunt adesea la fel de dure şi în relaţiile de iubire (doar pentru că le pasă, desigur). Dacă vrei ca partenerul tău să știe cât de mult îl iubești, învață să accepți defectele… cel puțin pe cele mici.

Sfatul zilei 6 Aprilie Balanță

Balanță: Fii tu însuți!

Nu permiteți ca nevoile dumneavoastră să învingă dorințele și pasiunile reale. Dacă aveți chef de pizza, urmaţi-vă micile plăceri ale vieţii şi trăiți clipa!

Sfatul zilei 6 Aprilie Scorpion

Scorpion: Bucură-te de tot ce ai, fără să judeci!

Memoria ta este bună și îţi vei aminti foarte clar micile nemulţumiri din relaţia de cuplu şi toate momentele de tensiune alimentate de diferența de opinii. Bucură-te de ceea ce îţi oferă viaţa şi priveşte partea plină a paharului!

Sfatul zilei 6 Aprilie Săgetător

Săgetător: Urmează-ţi intuiţia!

Săgetătorii sunt cinstiți, iar a fi veridic este esențial pentru orice parteneriat bun. Fii atent la mesajul pe care îl transmiţi, dar nu uita şi că ceea ce spui este la fel de important ca modul în care spui!

Sfatul zilei 6 Aprilie Capricorn

Capricorn: Gasiti-va echilibrul

Marele lucru despre Capricorni este că își iau angajamentele în serios – foarte în serios. Dar uneori este necesar să vă ușurați partea de muncă în relaţie și să vă bucurați de bucuria pură a acesteia.

Sfatul zilei 6 Aprilie Vărsător

Vărsător: Deschidere şi altruism.

Ca semn al geniului, Vărsătorii pot fi foarte stăruitori atunci când cred că au dreptate cu privire la ceva. Cu toate acestea, în dragoste trebuie să fii deschis pentru punctul de vedere al partenerului tău.

Sfatul zilei 6 Aprilie Pești

Pești: Nu fi un erou!

Peștii pot da dovadă de sacrificiu de sine pentru cei pe care îi iubesc. Dar s-ar putea să te alegi cu resentimente dacă cedezi prea des și nu pui niciodată piciorul în prag. Relațiile sunt toate pentru a dărui și a primi, iar uneori trebuie să primeşti ceva mai mult…

Loading...