Cum a trecut Niculina Stoican peste dramele vieții! Vedeta a avut de depășit momente grele, după ce soțul a intrat în închisoare!

469

Niculina Stoican este una dintre cele mai iubite cântărețe de muzică populară de la noi, însă puțini știu că aceasta a trăit o adevărată dramă.

Soțul ei a fost arestat, iar pentru ea a urmat o perioadă grea. Cum a reușit să treacă!

Cum a trecut Niculina Stoican peste dramele vieții!

Soțul său a fost arestat în 2014

Niculina Stoican a avut de depășit o perioadă grea, asta după ce soțul ei a fost arestat. Vedeta a traversat cu greu aceste momente, însă acum se declară o femeie liniștită și împlinită!

Cum a trecut Niculina Stoican peste dramele vieții!

Niculina Stoican este una dintre cele mai iubite vedete de la noi, însă puțini știu că aceasta a trăit o adevărată dramă.

Vedeta a fost nevoită să rămână singură, asta după ce soțul ei a intrat în închisoare!

Aceasta a fost arestat din anul 2014 până în 2016, după ce a prejudiciat statul cu sume importante.

Invitată la Acces de Weekend, Niculina Stoican a declarat că în tot acest timp i-a fost alături familia, dar și oamenii care o iubesc și o știu de pe scenă.

”Eu am trecut așa cum am putut. Din fericire am avut parte de dragostea oamenilor, de câte ori mi-a fost rău sau greu au fost foarte puțini cei care au aruncat cu vorbe grele.

Publicul meu, oamenii care m-au prețuit, ei care au știut ce om sunt, ei mi-au dat girul, ei mi-au dat susținerea, în afară de familia mea.

Aceștia oameni mi-au dat dovada că n-am trăit degeaba pe pământ, am muncit foarte greu să educ un copil. Acest copil s-a întors în țară, muncește și plătește taxe și impozite în țara lui.”, a spus Niculina Stoican la Acces Direct!

Niculina Stoican, mamă de băiat!

Niculina Stoican are de ce să fie o femeie fericită în acest moment. Vedeta a mărturisit că este foarte mândră, mai ales că are un băiat mare care a crescut, iar acum este deja pe picioarele sale și muncește pentru viitorul lui.

Cântăreața a declarat că dacă până acum încerca mereu să-l ajute cu o părere, acum deja la acest capitol nu se mai bagă deoarece tânărul de 27 de ani are deja o parteneră cu care deja vedeta îl vede până la adânci bătrâneți!

Niculina Stoican știe că soțul ei nu este un bărbat prea „cuminte”, dar ea le pune la punct pe cele care îndrăznesc să o sune și să îi spună că sunt amantele lui.

Cântăreața de muzică populară a dezvăluit cum a reacționat atunci când a primit mai multe apeluri telefonice de la femei care susțin că se iubesc cu partenerul ei de viață.

„N-am fost o persoană geloasă și nici soțul meu nu e. Gelozia e începutul posesivității.

Cred că pasiunea e o formă insipidă a iubirii.

Femeile l-au plăcut și au atras atenția. Eu am fost mândră, pentru că cea care era la brațul lui eram eu.

Am primit telefoane: „Știi, soțul tău mă iubește”.

I-am spus: „Foarte bine.

Să mă suni să-mi spui că soțul meu te iubește când pe tine o să te cheme Stănescu și pe mine n-o să mă mai cheme Stănescu.

Niciodată nu am simțit că se întâmplă ceva. Întotdeauna am fost iubită de soțul meu.”, a declarat Niculina Stoican într-un interviu de televiziune.

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!