Brigitte Pastramă s-a tunat din nou! La ce intervenție a recurs acum bruneta: ”Am urmat sfatul surorii mele”

809

Brigitte Pastramă nu poate renunța la obiceiurile vechi!

Astfel că, bruneta nu a stat prea mult pe gânduri și, la sfatul surorii sale, s-a lăsat din nou pe mâna medicilor esteticieni!

La ce intervenție a recurs acum soția lui Florin Pastramă?

Brigitte Pastramă s-a tunat din nou!

La ce intervenție a recurs acum bruneta?

S-a filmat direct din cabinetul medicului estetician!

Deja nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Brigitte Pastramă este adeptă a intervențiilor estetice.

Bruneta a decis că o nouă intervenție este bine venită, drept urmare, nu a stat prea mult pe gânduri și a trecut din nou pragul medicului estetician.

Și pentru că își ține fanii la curent cu tot ceea ce face, bruneta s-a filmat direct din cabinet, în timp ce medicul îi injecta chipul.

Brigitte: ”O procedură simplă pentru a-mi contura fața”

Exact așa! De această dată nu vorbim despre o intervenție complicată, cum a fost cea la sâni sau la nas, ci despre o procedură simplă, în urma căreia fața divei va fi complet conturată.

Brigitte a povestit că a recurs la această procedură la sfatul surorii sale. În plus, este una de lungă durată. La final, forma feței brunetei va fi una mult mai ascuțită.

Unde mai puneți că i se va întinde perfect și pielea și îi va oferi un aspect mai tânăr? Dacă nici Brigitte nu știe, atunci cine?!

”Am urmat sfatul surorii mele, Cristina.

Doamna doctor a ales o procedura simpla si de lunga durata pentru a-mi contura fata, ascuti barbia si corecta denivelarile pielii.

Aceasta procedura are ca si rezultat final, obtinut intr-o saptamana, ascutirea formei fetei, dar si intinderea pielii, dand un aspect juvenil si de lifting facial.”, a scris Brigitte în dretul filmării.

Câte operații estetice are, de fapt, Brigitte

Soția lui Florin Pastramă a fost dintotdeauna o fire sinceră și a vorbit deschis despre intervențiile la care a recurs de-a lungul anilor.

Prima operație estetică și-a făcut-o în anul 1997, iar de atunci, a continuat să-și îmbunătățească aspectul fizic.

Brigitte a recunoscut că a trecut până acum prin 20 de operații. Unele dintre ele au fost pentru a-și repara intervenții mai vechi care i-au creeat probleme.

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!