George Burcea i-a făcut cea mai emoționantă declarație de dragoste iubitei sale: ”Ești drogul meu neinterzis”! Cum a reacționat Viviana

S-au dus vremurile de altădată, când George Burcea se ascundea de ochii cârcotașilor cu relația amoroasă de după Andreea Bălan!

Acum, actorul și iubita sa trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, ba chiar locuiesc și împreună!

Și cum actorii sunt niște romantici incurabili, George Burcea i-a făcut cea mai siropoasă declarație Vivianei Sposub! Cum a reacționat iubita lui?

George Burcea i-a făcut cea mai emoționantă declarație de dragoste iubitei sale!

Cum a reacționat Viviana Sposub?

Cei doi locuiesc acum împreună!

Adio viață de burlac! George Burcea este din nou îndrăgostit! Actorul și Viviana Sposub au declarat în mod oficial că sunt împreună,

reușind să închidă toate gurile rele și speculațiile care au apărut în această perioadă la adresa lor. Unde mai puneți că, de când au fost testați pozitiv cu COVID-19, cei doi locuiesc împreună!

George Burcea, îndrăgostit până peste cap de Viviana Sposub

Și cum actorii sunt niște romantici incurabili, fostul soț al Andreei Bălan și-a impresionat iubițica cu o declarație de dragoste emoționantă, în văzul tuturor, pe rețelele de socializare. Exact așa! George a postat o

fotografie alături de Viviana, iar pe fundal a pus cunoscuta piesă a lui Connect-R și Nane, ”Drogul meu neinterzis”, semn că fosta asistentă TV este precum o dependență pentru el și nu mai poate trăi fără ea!

Ce activități au cei doi în izolare

În plus, cei doi au postat pe contul de Instagram și prima fotografie împreună, de acasă, din izolare.

În cadrul unei emisiuni TV, Viviana și George au vorbit despre activitățile pe care le fac în această perioadă, când sunt obligați să stea închiși în casă.

Ei bine, seriale și multă… iubire! Viviana a povestit că a luat toate serialele la rând și nici nu mai știe la ce ar putea să se mai uite acum.

Dar oare se uită împreună și la filme de dragoste? Ehe, fosta asistentă TV a răspuns la ”întrebarea zilei” și i-a surprins pe toți cu ceea ce a spus!

”Filme de dragoste? Facem noi destulă și nu mai e nevoie”, a declarat Viviana.

Andreea Bălan și George Burcea au divorțat la începutul acestui an

Acum este mai clar ca niciodată că actorul a trecut peste despărțirea de Andreea Bălan, iar fosta soție i-a urmat îndeaproape exemplul.

Artista trăiește, la rândul său, o poveste de dragoste alături de Tiberiu Argint și preferă să trateze totul într-un mod discret de această dată.

Astfel că, deși divorțul lor a venit ca un șoc pentru toată lumea, iată că ambii foști soți și-au găsit sufletul pereche în cele din urmă.

Andreea Bălan și George Burcea și-au spus adio la începutul acestui an.

S-au cunoscut în urmă cu șase ani, la un casting pentru filmările videoclipului „Rece”. Andreea a fost cea care l-a ales după niște poze și i-a plăcut de el încă de la filmări.

S-au cunoscut mai bine și și-au jurat iubire eternă. Din nefericire, destinul a luat altă decizie, iar cei doi au mers pe drumuri separate.

”Dacă era doar cariera cea mai importantă nu făceam doi copii. Familia este cel mai important lucru din viața unui om. Nu vă mai dați cu părerea fără să mă cunoașteți.

Nu știe nimeni ce este în sufletul meu și ce a fost”, a fost mesajul transmis de Andreea Bălan după ce s-a confirmat divorțul de soțul său.

Loading...