Mirabela Dauer, dezvaluiri dureroase: “Doctorul mi-a spus ca am un cancer foarte agresiv”

1.639

Mirabela Dauer a vorbit despre clipele grele prin care a trecut.

Artista spune ca in ianuarie 2018, in urma unui control de rutina, a primit vestea ca are cancer. Doctorii au operat-o de urgenta si i-au extirpat un rinichi. Totusi, Mirabele, nu a fost nevoita sa faca chimioterapie.

MIRABELA DAUER, CONTROL DE RUTINA

Indragita cantareata a vorbit despre starea sa de sanatate pentru ca oamenii sa afle adevarul de la ea.

Astfel, in urma cu doi ani, in urma unui control de rutina, medicul care se ocupa de sanatatea ei de ani multi, a descoperit ca artista are cancer.

„Dupa operatie, doctorul a venit la mine si mi-a spus direct, asa cum imi place mie. Mi-a spus ca am un cancer foarte agresiv, ca mi-a scos rinichiul, 52 de ganglioni, dar ca s-a extins si la vezica”, a declarat Mirabela Dauer, la o emisiune tv.

„Doctorul mi-a propus un altfel de tratament, nu chimioterapie”, a spus Mirabela Dauer.

Doctorul i-a recomandat sa nu faca chimioterapie, ci un alt tratament.

„Telenovela mea continua de atunci in fiecare luna. De doi ani imi baga direct in vezica vaccinul BCG (un vaccin impotriva tuberculozei).

Ma simt relativ rau doua zile dupa aceea, fac un pic de febra, ceea ce lumea spune ca e bine. In plus la trei luni fac o citoscopie. De un an, nu mai scoate nimic la aceasta citoscopie. Mai am un singur vaccin de facut.

Cu ajutorul prietenilor mei din Germania, care mi-au facut rost mereu de aceste fiole si carora le multumesc mereu, sunt bine acum. Multumesc lui Dumnezeu!”

CUM A AFLAT CANTAREATA CA SUFERA DE CANCER

„Eram bine, nu ma durea nimic, insa am simtit ca trebuie sa-mi fac analizele. Doctorul meu mi-a spus ca daca tot am hotarat asta, sa-mi faca si un CT, pentru ca nu-mi mai facusem de un an si jumatate.

Atunci s-a vazut ce era de vazut. Dumnezeu a vrut sa mai traiesc. Nu stiu ce se intampla cu mine daca plecam in America”, a dezvaluit Mirabela Dauer la acel moment.

Cantareata Mirabela Dauer a marturisit acum ceva timp ca are o pensie de 760 de lei, scrie romaniatv.net. Indragita artista a spus ca nu se plange de pensia pe care o are.

“Probabil ca atata meritam si atat mi-au dat. Ce mare branza? M-am vaitat eu vreodata? Si nici n-am sa ma vait. Mie nu-mi place sa ma vait. Asta e. Ma duc, muncesc, alerg, cant frumos. Vine lumea la spectacol si asta e. Nu imi place sa ma vait pentru ca vreau sa-ti spun o chestie.

In tara ast sunt oameni mult mai amarati ca noi, inmiit mai amarati ca noi. Si lumea ne iubeste asa cum suntem noi, sa venim la televizor sa cantam, sa facem haz de necaz.

Lumea nu trebuie sa stie amaraciunile noastre. Venim aici sa ne vaitam si sa plangem? Nu. Venim sa facem sufletul frumos. Sa ne iubeasca lumea asa cum suntem”, a spus Mirabela Dauer.

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!