Tavi Clonda i-a transmis Gabrielei Cristea cea mai frumoasă declarație de dragoste de ziua ei

381

A fost o zi importantă pentru Gabriela Cristea.

Prezentatoarea TV și-a serbat ziua de naștere, iar încă de la primele ore ale dimineții, Tavi Clonda a surprins-o cu o declarație de iubire!

În această zi este mare sărbătoare în familia Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda. Prezentatoarea TV are multe motive de bucurie, iar asta pentru că își sărbătorește ziua de naștere.

Vedeta are un mariaj de mai mulți ani alături de Tavi Clonda, bărbatul cu care a făcut și două fetițe și lângă care a devenit cea mai fericită femeie.

Vedeta are acum familia la care a visat dintotdeauna și se poate bucura de o zi de naștere așa cum și-a dorit dintotdeauna.

Încă de la primele orele ale dmineații, Tavi Clonda a vrut să-și anunțe fanii de evenimentul important din viața familiei sale, iar aceasta a ținut să-i facă o declarație de dragoste soției sale cu ocazia acestei zile speciale.

”La mulți Ani, scumpa mea soție! Să fii sănătoasă pentru că fericită ești, de iubită nu mai spun!

Alături de tine mi-am împlinit visul de a face o familie plină de iubire!
Ești exact ce mi-am dorit și aventura continuă!

Te iubesc!”, a scris Tavi Clonda pe Instagram!

La scurt timp postarea a primit o mulțime de reacții, iar fanii celor doi nu au ezitat să scrie multe comentarii cu urări pentru vedetă.

Câți ani împlinește Gabriela Cristea!

Gabriela Cristea reușește de fiecare dată să se mențină mereu tânără, și deși în trecut s-a luptat cu mai multe kilograme de care nu era deloc mulțumită.

Acum vedeta se simte extrem de bine și ce mai pui că deși astăzi împlinește 46 de ani, aceasta nici măcar nu își arătă vârsta.

De când a devenit mamă, Gabriela Cristea s-a schimbat total, mai ales că și-a dorit enorm de mult acest lucru.

Cum reușește să aibă un trup la care a visat tot timpul!

Gabriela Cristea a povestit la Antena Stars despre cum a reușit să dea jos mai multe kilograme, dar și ce face acum pentru a se menține mereu în formă.

Aceasta a mărturisit că mănâncă orice, însă toate acestea se întâmplă în cantități foarte mici, dar și cu multă atenție.

„Practic, mănânc aproape orice, am renunțat doar la făina albă și în rest, mănânc dulce de două ori pe săptămână doar că mănânc în cantități moderate și încerc să nu mă privez de nicio plăcere pe care o am, pentru că, de fapt, asta este toată treaba.

În momentul în care începi să privezi organismul de diverse chestii apar frustrările și abandonezi ușor”, a spus ea.

S-a luptat pentru a rămâne însărcinată!

Gabriela Cristea a trecut prin momente extrem de grele, asta pentru că și-a dorit enorm de mult să rămână însărcinată, însă medicii i-au dat șanse mici.

Aceasta a apelat la mai multe tratamente, până într-un final, atunci când era aproape să renunțe la ideea de a deveni mamă, miracolul s-a produs!

La doar puțin timp după ce a născut, iată că o nouă veste a bucurat-o pe artistă, aceea că din nou e însărcinată.

Astăzi vedeta se bucură de familia sa, alături de Tavi Clonda, dar și de cele două fetițe pe care le au împreună, pe Victoria în vârstă de 3 ani, dar și pe Iris în vârstă de un an și șapte luni!

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!