Nicoleta Luciu, total transformată fără pic de machiaj. Bruneta face și acum furori

1.244

Nicoleta Luciu a apărut total transformată înaintea fanilor ei, cu cea mai nouă postare din mediul online.

Fosta vedetă de televiziune a rămas la fel de activă și ține pe toată lumea la curent cu tot ceea ce face.

În vârstă de 40 de ani, cea care în 1999 a devenit Miss România le-a arătat multora că poate arăta foarte bine și fără pic de machiaj.

Vedeta le povestește adesea prietenilor virtuali și cum reușește să se mențină în formă și la nivelul aspectului fizic demn de invidiat.

Celebra brunetă este și o mare iubitoare de tratamente și vizite la cosmeticiană. De-a lungul timpului, de când s-a retras la Miercurea Ciuc împreună cu familia ei, vedeta a testat foarte multe creme și produse prin care să își mențină pielea hidratată și rejuvenată.

Cea mai nouă apariție a Nicoletei Luciu fără machiaj i-a uimit pe fani

Postarea Nicoletei Luciu de pe Instagram i-a făcut pe fanii acesteia să exclame. Vedeta a primit foarte multe mesaje în care a fost lăudată pentru apariția ei și cu siguranță nu a fost singura dată când a făcut furori astfel.

Aproape de fiecare dată când preferă să nu folosească produse cosmetice, vedeta are un mare impact asupra publicului ei.

Nicoleta Luciu a fost lăudată pentru cât este de frumoasă, bruneta fiind într-un cadru idilic atunci când s-a pozat printre flori. Și-a întrebat fanii prin intermediul postării dacă și ei sunt preocupați cu făcutul de teme în această perioadă.

E cunoscut că aceasta e o mămică dedicată pentru cei patru copii ai săi, de care se ocupă foarte atent. Vedeta este și mamă de tripleți, pe care i-a adus pe lume în anul 2011. Totodată, viața ei s-a schimbat complet atunci când l-a născut pe primul său copil, în 2008, Zsolt Jr.

“Ești super frumoasă trebuie să revii pe ecran. Multă sănătate și fericire la toată familia. Pupici”, “Frumusețea chiar vine din interior! Vine când iubești și ești iubită, și când ai un suflet bun!

Când ești Om. Ferice de tine, Nicoleta Luciu”, “Cea mai frumoasă, Nico, felicitări!”, au fost doar câteva dintre comentariile impresionante lăsate de fani.

Ce crede Nicoleta Luciu despre operațiile estetice

„Uneori, dacă mama natură nu ne-a inzestrat cu ceea ce ne-am dorit, putem să îi dăm o mână de ajutor. Dacă asta presupune intervenții estetice, de orice fel, este o decizie corectă.

Singura mea interventie estetică a fost la sâni. Așa că, pot vorbi din experiență și cu sinceritate. Indiferent de tipul de intervenție pe care doriți să vi-l faceți, gândiți-vă de zece ori înainte!

În primul rând dacă e obligatoriu, pentru ca regretele de după ar fi și mai greu de suportat decat starea inițială de nemulțumire!

Apoi, nu renuntați sub nicio formă la siguranță și nu alegeti în funcție de… preț. E ok și recomandat să îți rezervi timp în avans pentru gândire, pentru informare și research,

timp în care poți strânge bănuț cu bănuț, până când vei putea să apelezi la un medic profesionist, la o clinică bună, unde să elimini, pe cât posibil, riscurile care te-ar putea pune în pericol.”, povestea vedeta cu ceva timp în urmă despre operațiile estetice.

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!