Anamaria Prodan aplică lovitura de grație! Declarația oficială despre trădarea lui Reghecampf

8.290

Anamaria Prodan a fost foarte reținută zilele astea în a comenta tot ceea ce a apărut în spațiul public despre soțul ei și noua lui iubită. Impresara de fotbal s-a abținut de la declarații, și la fel au procedat și copiii ei.

Printr-o postare pe contul ei de Instagram, Anamaria a anunțat că în cursul zilei de luni, 18 octombrie, va posta declarația oficială a familiei ei și decizia cu privire la Laurențiul Reghecampf.

Declarația oficială a Anamariei Prodan despre relația cu Reghecampf

Anamaria Prodan a anunțat că ea și familia ei l-au iertat pe Reghecampf și că îl vor susține indiferent de orice. Impresara a precizat că în viață este vorba despre alegeri, pe care fiecare suflet evoluat trebuie să și le ia singur.

Noi, sufletele mărețe ale familiei Reghecampf si Prodan, l-am iertat pe LAURENTIU REGHECAMPF si am înțeles ca el, sufletul superb si sclipitor, bun si credul a realizat greșeală si va sta probabil si mai aproape de familia lui, in ciuda celor care așteptau si își frecau mâinile de fericire ca vor vedea, in direct, declinul unei DINASTII. (…)

O să-l susținem necondiționat, o sa-l aparam si ridicam de fiecare data când drumul lui merge către un “dead end “!

Iată ce a anunțat Anamaria Prodan cu privire la relația lui Reghecampf cu Corina Bilcon!

Impresara de fotbal a dat de înțeles că se va consulta cu familia ei și abia apoi va face declarații oficiale. La mijloc este un subiect foarte sensibil, și anume cum îl va “pedepsi” pe Laurențiu Reghecampf pentru relația extraconjugală pe care o are cu tânăra cu care s-a mutat la Craiova.

Multumesc tuturor Pt mesaje. Luni am sa postez declaratia oficială a familiei mele si am sa anunț decizia noastră cu privire la LAURENTIU REGHECAMPF!, a anunțat Anamaria.

În ciuda zvonurilor cum că Laurențiu este implicat într-o relație care durează de câteva luni și că s-a mutat cu iubita lui la Craiova, Anamaria a preferat să se abțină de la comentarii, și a punctat doar că vrea să vadă dovezi. Chiar și când s-a spus că iubita lui Reghe este gravidă și că îi va dărui acestuia o fetiță peste cinci luni, Anamaria s-a abținut.

Apoi a apărut reacția oficială a lui Laurențiu Reghecampf care a anunțat că a depus actele de divorț, iar Anamaria în continuare a spus că nu va fi niciun divorț.

Anamaria Prodan aplică lovitura de grație! Declarația oficială despre trădarea lui Reghecampf

Totul a culminat cu apariția în spațiul public a primelor poze de cuplu ale lui Laurențiu Reghecampf cu Corina Bilcon. Cei doi apar în ipostaze de îndrăgostiți, în plimbare la munte, ceea ce face ca relația lor să devină oficială.

Anamaria Prodan a vorbit despre partajul cu Reghecampf

Într-un interviu pentru ProSport Live, Anamaria Prodan a spus că nu o interesează partajul și că nu a interesat-o nici prima dat când a divorțat. Ea a declarat că nu are nevoie de un bărbat care să îi facă avere, pentru că și-a făcut singură, și la fel le-a învățat și pe fetele ei, să nu depindă niciodată de vreun bărbat.

O să-i las lui toată averea. Mi-am învățat fetele să nu depindă niciodată de un bărbat, a declarat Anamaria Prodan.

În scandalul divorțului a făcut declarații și fosta soție a lui Reghecampf care a spus că toate pornesc din Univers, iar Karma funcționează.