Raluca Pastramă, dezvăluiri amare despre relația cu Pepe: Reacția ei când Pepe spune: „Nu am greșit cu nimic în viața mea”

733

Recent, Pepe (41 de ani) și Raluca Pastramă au anunțat că se despart, după 8 ani de căsnicie.

Pepe (Ionuț Nicolae Pascu) și Raluca au doi copii împreună. De altfel, în 2012, când s-au căsătorit, mireasa era deja însărcinată cu primul copil.

Dacă Pepe este binecunoscut pentru cariera sa artistică, Raluca este jurist de meserie și are ca afaceri o grădiniță și un salon de înfrumusețare.

Într-un live pe YouTube alături de Valentin Luca, Pepe și Raluca au vorbit cu fanii și au răspuns întrebărilor acestora, inclusiv despre relația lor.

Dacă Pepe a fost reținut și a declarat că ”nu greșește niciodată cu nimic”, soția lui a fost mai nuanțată și a lăsat să se înțelegă că îi dă motive de gelozie.

”Noi ne-am obișnuit așa, cu cântările tale, plecările, emisiunile pe care le-ai avut… Ai fost tot timpul plecat de acasă”.

”Nu are motive să fie geloasă pentru că nu am greșit și nu o să greșesc în viața mea. Unde naiba să găsesc eu ce am acasă?”, a subliniat Pepe în cadrul show-ului de pe YouTube.

”Ce rost are să mă supăr? Eu am încredere în tine că știi ce contează, de fapt, în viață… Că femei și fete sunt peste tot, asta este viața,

Nu ai ce să faci! Tentații sunt peste tot, că asta este viața. Prioritatea mea sunt familia mea, copiii mei și liniștea casei mele.

Nu că accept, Doamne ferește, dar când nu știi nu ai ce să accepți… Uite ce spun oamenii, ești vulpoi bătrân”.

Unul dintre comentarii fanilor de la video-ul de pe YouTube trage o concluzie apropo de ceea ce s-a întâmplat cu Raluca și Pepe.

”Deci uitați-vă cum ii trage una subtil lu Pepe pentru ca minte și el se tot lauda ca el nu ar face asa ceva dar se vede la reacțiile Ralucăi, deci e clar Pepe Sfântu a călcat strâmb de aici și divorțul”.

Iata mai jos dialogul integral, in care cei doi soti s-au tachinat.

“Raluca: Eu nu am parola lui Pepe. Nu, nu am incredere in el (rade)

Pepe: M-ai prins vreodata cu cineva?

Raluca a pus degetul la gura in semn de tacere si a ras.

Pepe: Pe bune, cat de prost sa stai sa fii prins daca ar fi sa faci ceva si cat de inconstient sa faci ceva cand ai asa nevasta acasa…

Raluca: Pai, eu nu am parola lui de la telefon (…) Stii cum e, daca nu cauti sau daca cauti…dar eu fiind foarte ocupata cu copiii mei, cu munca, de ce sa stau eu sa-mi caut cearta in casa?

Oricum daca vrei sa cauti, oricum gasesti.

Pepe: Mentalitate sanatoasa.

Raluca: Nu, nu, este nesanatoasa. Dar aia este acum. Cand te inhami intr-o situatie, ca sa fie bine …

Pepe: Ce gresesc eu ceva? Zici ca si cum tu ma cam ierti asa, dar hai!

Raluca: .Pai, te cam iert, nu am ce sa spun.

Pepe: Dragii mei, nu are motive sa fie geloasa, pentru ca nu am gresit in viata mea!

Raluca: Exclus exclus, nu-l ascultati. Doamne, Maica Domnului!

Pepe: Cum sa gasesc eu ce am acasa?

Raluca: Pai asta e altceva (…) Nu ca accept, dar cand nu stii, nu ai ce sa accepti.” a fost dialogul dintre cei doi din emisiunea online, ”BAROnline”.

Pepe si Raluca divorteaza dupa opt ani de casnicie

Artistul a facut anuntul pe Youtube. Cei doi s-au casatorit religios in 2014, iar civil in 2012, si au doua fetite impreuna.

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!