Monica Anghel, mai slabă cu 30 de kg. Cum arată acum?

Monica Anghel a trecut prin foarte multe transformări, pe parcursul ultimilor ani, dar rezultatele pe care artista le-a obținut sunt unele impresionante.

Aceasta a slăbit foarte mult și a reușit să scape de kilogramele în plus cu care s-a confruntat cu ajutorul unei diete disociate foarte stricte.

Mai mult, a fost acuzată chiar că ar fi apelat la o intervenție chirurgicală de micșorare a stomacului pentru a slăbi.

După ani întregi în care s-a luptat cu kilogramele în plus, îndrăgita artistă a trecut printr-o transformare spectaculoasă.

Pe fondul unor probleme de sănătate, la nivelul coloanei vertebrale, Monica Anghel a decis să slăbească.

Și a reușit! Artista cântărește mai puțin cu 30 de kilograme, iar aspectul ei fizic e total schimbat.

Monica Anghel, mai slabă cu 30 de kg
După ce problemele de sănătate și-au făcut apariția, iar medicii i-au recomandat să slăbească, Monica Anghel a decis să scape de kilogramele în plus.

La un an de când și-a schimbat viața, artista cântărește cu 30 de kg mai puțin. Mai nou, ea și-a schimbat și look-ul, abordând unul tineresc și cool.

„Am slăbit 30 kg. Am intrat în acest program, Good Life, de pe 1 octombrie 2017. Sunt monitorizată săptămânal de un nutriţionist, kinetoterapeut, fizioterapeut şi psiholog.

Îmi fac analizele din 3 în 3 luni. Ultima dată mi-a ieşit ureea mare la analize şi atunci medicul nutriţionist mi-a spus să reduc consumul de carne. Mi-a zis să ţin două zile de post pe săptămână.

„E opțiunea mea să nu mănânc pâine, paste, cartofi. Mazăre nu mănânc pentru că mă balonează. Consum salată de varză albă, varza gătită călită nu-mi face bine.

Am renunțat la dulciuri, normal. Urmez câteva reguli pe care mi le-a insuflat extraordinar de bine nutriționista mea, știu foarte clar când și ce să mănânc.

Știu că masa de seară trebuie să fie cât mai puțin consistentă, drept pentru care, dacă seara mănânci un castron imens cu salată verde, ardei gras, puțină ceapă, puțin usturoi, puțină rucola și adaugi un ou fiert peste, e perfect”, recunoștea Monica Anghel, în trecut, despre alegerile sale alimentare.

Am avut o mare voinţă şi iată că se poate. În paralel, fac şi sport”, a povestit Monica Anghel pentru Click.

Și-a schimbat look-ul

Astăzi, Monica Anghel afișează un look tare diferit. Ea a optat pentru o coafură pixie și o nuanță de blond deschis.

Într-o fotografie recentă, artista apare purtând o pereche de ochelari super stylish, care îi vin perfect.

Pesemne, nu doar look-ul a fost actualizat, ci și stylingul. Monica și-a ”revigorat” și garderoba, în ton cu noua siluetă.

Vedeta a vrut cu orice preț să arate cât mai bine, dar acest lucru a însemnat să renunțe și la anumite obiceiuri culinare, care o făceau să se îngrașe.

“Hainele pe care le port acum mă reprezintă, mă simt bine în pielea mea, sunt mulţumită de cum arăt şi de aici vine şi o altă Monica, cu o altă atitudine.

Merg în continuare la sală şi fac mişcare câte două ore pe zi, iar atunci când sunt plecată la spectacole, prin ţară, fac mişcare în camera de hotel, timp de 40 de minute”, a declarat Monica Anghel.

De imaginea mea se ocupă un specialist vestimentar, dar nu o să fie diferenţă mare între felul în care mă îmbrac acum”.

Loading...