De ce a renunțat Simona Gherghe la emisiunea Acces Direct: „Şi copiii au fost extrem de afectați”

668

Simona Gherghe a vorbit, într-un interviu recent, despre motivele care au determinat-o să nu se mai întoarcă la cârma emisiunii Acces Direct.

Vedeta Antena 1 prezintă acum show-ul Mireasa, Antena 1.

Vedetei nu i-a fost ușor să stea departe de televiziune și de publicul telespectator.

Viața de mamă însă, aduce mari bucurii și împliniri.

Prezentatoarea a dezvăluit că nici nu a simțit cum trece timpul, fiind mai mereu ocupată cu cei mici. Dar, perioada de izolare a fost cea mai grea.

„Unul dintre motivele pentru care am acceptat proiectul a fost şi programul. Emisia îmi permite să fiu plecată de acasă atunci când cei mici iau prânzul şi dorm.

Practic, lipsesc de lângă ei puțin. Am norocul să am în spate o echipă foarte mare de oameni care fac munca asta uriaşă despre care vorbeşti. Mie, dacă vrei, îmi revine partea cea mai uşoară.

Sinceră să fiu, a trecut extrem de repede toată perioada asta. Cu doi copii mici, nu prea mai ai timp să meditezi la altele…

Cel mai greu mi s-a părut în lunile de carantină, toata starea aia de incertitudine, izolarea, faptul că nu ne-am mai văzut cu alți oameni.

Şi copiii au fost extrem de afectați. Vlad, mezinul, nici măcar nu l-a mai recunoscut pe tatăl meu, după ce nu l-a văzut trei luni.

Nu cred că voi putea, vreodată, să uit ce am trăit în prima jumătate a lui 2020”, a declarat Simona Gherghe pentru revista Viva!.

Vedete își dorea o schimbare

Mai mult, Simona Gherghe spune să simțea nevoia de o schimbare mare. „Nu am mai făcut reality-show până acum, e adevărat. Şi da, am avut şi emotii, şi nopți în care m-am gândit dacă mi s-ar potrivi.

Pe de altă parte, sunt foarte adaptabilă. Cred că în televiziune e o calitate. Şi am simțit că o să fie OK.

Îmi doream de ceva vreme o schimbare profesională, pur şi simplu obosisem. Au fost nişte ani extrem de plini, cu de toate.

Dar orice schimbare trebuie pregătită. Am aşteptat un moment. Iar momenul s-a nimerit să fie naşterea lui Vlad”, a mai spus vedeta.

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!