TEO TRANDAFIR, REPLICĂ DURĂ PENTRU ȘERBAN HUIDU, DUPĂ CE „CÂRCOTAȘUL” I-AR FI DEZVĂLUIT SALARIUL: „ÎNSEAMNĂ CĂ EȘTI PSIHOPAT”

Salariul pe care îl are Teo Trandafir în televiziune a constituit, de-a lungul timpului, unul dintre cele mai controversate subiecte.

La un moment dat, Șerban Huidu și-a dat cu părerea despre remunerația prezentatoarei de la Kanal D, iar replica acesteia nu a întârziat să apară.

La un moment dat, Șerban Huidu a lansat în spațiul public o informație-bombă!

Acesta a spus că Teo Trandafir ar încasa, de la postul de televiziune în care a lucrat, adică Prima TV, cam 4 milioane de euro în numai 4 luni.

Enervată de afirmațiile „cârcotașului”, prezentatoarea de televiziune i-a dat acestuia o replică acidă, prin intermediul căreia nu l-a menajat deloc pe fostul său coleg de la Prima TV.

”Habar nu am, nu m-am gândit niciodată la asta. În ceea ce privește declarația ”Cârcotașului”, el trebuie să aibă o logică.

Pe mine, de exemplu, Kanal D mă plăteste cu 5 lei, asta înseamnă că eu trebuie să-i aduc lui Kanal D, 500 de lei.

Pentru că eu trebuie să plătesc postul de televiziune ca să aibă apoi confortul de a mă plăti el pe mine. Câți bani trebuia să aduc eu la Prima tv ca să-mi dea mie 4 milioane de euro?

Era un post mititel, nici nu avea de unde. Să le aduc 40 de milioane în 4 luni? De unde? În sfârșit, nu știu ce a fost cu el (n.r. cu Șerban Huidu) la acel moment”, a declarat Teo Trandafir.

Teo Trandafir, replici dure pentru Șerban Huidu

Teo Trandafir a continuat să-l desființeze pe Șerban Huidu și a vorbit deschis despre faptul că nu este atât de bogată pe cât și-ar dori.

Mai mult, prezentatoarea de televiziune a punctat că, în comparație cu orice primar și cu salariul acestuia, se consideră chiar săracă.

„Ca un salariu să fie corect, tu trebuie să-ți servești televiziunea astfel încât salariul tău să se justifice. Pentru că dacă tu vii cu niste pretenții, cu figuri în cap, și spui că vrei 4 milioane și tu aduci 200.000 înseamnă că ești psihopat.

Nimeni nu e obligat să te plătească pe tine cu cât ceri tu. Du-te în altă parte!

Cât am câștigat eu, nu e relavant. Eu între timp am mâncat, am jucat, am pierdut pe piața vieții, am riscat. Pierzi, câștigi, tot negustor te numești. Eu bani am făcut.

Și voi putea să fac în continuare. Nu sunt însă un foarte bun gestionar al banilor. Îmi plac foarte mult casele. Dar, nu sunt pe atât de bogată pe cât mi-aș dori să fiu.

Dar depinde la ce ne raportăm. Dacă ne raportăm la un profesor universitar de limba română, de la Univeristatea București, da, sunt un om bogat.

Dacă ne raportăm la un primar de comună, de oriunde din țara asta, care-și poate permite palate oricând dorește, sunt un om atât de sărac încât după ce i-am vizitat casa și mă întorc la mine, am impresia că am intrat în cotețul câinelui, deci față de el sunt un om sărac”, a completat ea.

Loading...