Pepe și Daniela Crudu, discuții incitante despre partide de amor, înainte să anunțe divorțul de Raluca: “Am încercat peste tot, dar la altitudine, nu mi-a ieșit”

6.530

Pepe a filmat alături de Daniela Crudu și sora ei un interviu savuros în cadrul emisiunii online pe care o are pe canalul său de YouTube.

În timpul discuțiilor purtate recent, artistul și fosta asistentă TV au făcut dezvăluiri despre viața lor intimă.

Focoasa brunetă a mărturisit că a făcut sex într-un avion privat, iar cântărețul a recunoscut că este printre puținele locuri în care nu s-a iubit cu partenera alături de care se afla.

Pepe și Daniela Crudu, discuții incitante despre partide de amor, înainte să anunțe divorțul

Fosta “Burlăciță” și sora sa, Ana Maria Crudu, au fost invitatele lui Pepe la “BARonline” joi, 29 octombrie 2020, practic cu cinci zile înainte să anunțe iminentul divorț de Raluca.

După ce artistul a vorbit despre bolidul pe care Daniela Crudu l-a scos la vânzare, ei au vorbit despre subiecte “fierbinți”: locurile publice în care au făcut amor.

“Este mai frumos în mașină decât în elicopter, nu știu, nu am… În elicopter ai prestat vreodată?”, a întrebat-o latino lover-ul pe fosta asistentă TV de la Antena 1,

Iar aceasta i-a răspuns imediat: “Nu, nu în elicopter, în private jet (n.r.: avion privat)!”.

Mărturisirea brunetei i-a făcut pe toți să izbucnească în râs, iar Pepe a reacționat astfel: “Private jet?! Deci, la altitudine, să mă ierți.

Uite, vezi, că am încercat peste tot, dar la altitudine, nu mi-a ieșit că era cu… WC-ul ocupat”. Despre partida de sex din avionul privat,

Daniela Crudu a mai mărturisit: “Nu, că eram doar noi doi”, iar bunul ei prieten, Pepe, a spus: “Nu îți cer nume”.

Pepe a recunoscut că a făcut sex în trei

În trecut, Pepe a recunoscut că a făcut sex în trei și şi că ar avea o aventură cu Daniela Crudu dacă nu a ar fi fost căsătorit.

Aceste declarații le-a făcut la doi ani după ce s-a căsătorit religios cu Raluca, despre care a precizat că este iubirea vieții sale:

“E adevărat, alături de Oana am trăit o poveste de dragoste frumoasă, dar iubirea vieţii mele este Raluca”.

În urmă cu trei ani, fosta asistentă TV și artistul s-au fotografiat la munte, iar imaginea i-a făcut pe fanii lor să înroșească butonul de like.

Desigur, între ei este vorba doar despre o relație apropiată de prietenie.

Pepe, dezvăluiri despre viața intimă: “Am plătit femei pentru favoruri sexuale”

Într-un interviu mai vechi, latino lover-ul a mărturisit că a plătit femei ca să întrețină relalații sexuale.

“Da, am făcut asta, dar cu mult timp în urmă. Bănuiesc că se iau în calcul şi cadourile, că despre asta a fost vorba”, a declarat Pepe în cadrul unei ediții de la “Un show păcătos”.

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!