O recunosti? Acum este cunoscuta in toata tara. Fotografia pe care vedeta ar vrea s-o facă dispărută

5.833

Prezentatoare cunoscută și mămica a trei copilași, Mirela Vaida a apărut și în ipostaze mai triviale. De exemplu, o fotografie veche de 9 ani nu îi face tocmai cinste vedetei de televiziune.

Tolănită direct pe podea, Mirela Vaida are în mână o bere cu care dă noroc spre aparatul de fotografiat.

Vedeta de la Te cunosc de undeva a demonstrat în mai multe rânduri că este un om cât se poate de obișnuit.

De aceea, putem bănui că nu se rușinează cu ipostaza în care a fost surprinsă. De multe ori în Live-urile de pe Facebook precizează că este un om normal.

Mirela Vaida, la petrecere cu Adriana Trandafir

Acum 9 ani se fotografiau la o petrecere și nu se gândeau că se vor întrece la Te cunosc de undeva. Adriana Trandafir și Mirela Vaida sunt astăzi concurente în cursa transformărilor de pe Antena 1.

Acum câțiva ani, însă, apăreau într-o poză de colecție, în care amândouă au în mână câte o sticlă de bere.

Ai fi recunoscut-o pe Mirela Vaida în această ipostază?

Mirela Vaida apare în fiecare sâmbătă, la ora 20:00 la emisiunea Te cunosc de undeva. Fiind o fană a emisiunii, a acceptat cu mare bucurie participarea.

Vedeta își demonstrează astfel calitățile vocale și actoricești surpinzătoare. Atât jurații cât și ceilalți concurenți au recunoscut că vedeta de televiziune este extrem de talentată.

„Din prima, Ruleta mi-a dat un personaj pe cât de spectaculos, pe atât de greu, pentru că este un moment de supershow – Shakira.

Şi nu orice Shakira, ci o Shakira din aceea care dă din şolduri şi din buric şi care cântă în acelaşi timp, făcând spectacol din toate unghiurile şi cu toate părţile corpului„, a recunoscut Mirela Vaida.

Mirela are o familie minunată, alături de Alexandru Vaida, cu care este căsătorită de 11 ani. Au împreună trei copii, doi băieți și o fetiță.

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!