Sfatul zilei de 23 iunie 2021. Zodia care primeste o veste minunata

1.070

Sfatul zilei 23 Iunie Berbec

Faceți o vizită cuiva pe care nu l-ați mai văzut de foarte mult timp. Cel mai probabil, ați pierdut legătura și nu mai considerați necesar să vă vorbiți, dar să nu vă temeți, există mereu loc de un nou început.

Sfatul zilei 23 Iunie Taur

Muncește din greu și vei avea rezultate. Nu te mai plânge, pentru că mereu vei fi criticat, însă consider-o ca și cum ar fi critică constructivă. Nu apleca urechea la vorbele rele și construiește încet și sigur ceea ce ți-ai propus, ca la final să te poți bucura în voie de roadele muncii tale.

Sfatul zilei 23 Iunie Gemeni

Elementul definitoriu al Gemenilor este Aerul, iar planeta protectoare este Mercur. Gemenii sunt considerați mereu ca fiind dualiști și instabili. De cele mai multe ori, nativul Gemeni va fi considerat un fel de Napoleon, apucându-se de mai multe treburi și abandonându-le foarte ușor sau, efectiv, plictisindu-se de ele.

Dau impresia și dovadă de neseriozitate și neîncredere. Nu sunt persoane foarte sentimentale și de aceea pun mai mult preț de avere decât pe dragoste. Au un simț al banului înnăscut și talent pentru afaceri. Piatra reprezentativă este acvamarinul, iar meseriile le care le pot avea sunt: jurnalist, comerciant, bancher, scriitor, șef de echipă.

Este timpul să recunoști că nu numai tu meriți toate laudele și meritele unui proiect ieșit bine. Ai lucrat într-o echipă și trebuie să recunoști că și colegii tăi de muncă au contribuit și te-au ajutat, așa că nu te mai umfla în pene și fii puțin mai modest!

Sfatul zilei 23 Iunie Rac

Nu lăsa succesul să ți se urce la cap. Dacă acum, după o perioadă grea, ai început să ai parte de un succes ce te-a dus mai sus decât erai înainte, asta nu înseamnă să începi să nu mai fi respectuos, ci să îți vezi de treaba ta. Nu te mândri prea tare, pentru că mândria este un păcat și vei atrage mai multă ură și invidie decât este necesar, iar de aici este cel mai probabil să apară discuții neplăcute și certuri aferente.

Sfatul zilei 23 Iunie Leu

Astăzi încearcă să eviți orice discuție despre bani. Nu ești binedispus și nici persoana care are de gând să deschidă subiectul nu are intenții bune. Caută un mod de a răspunde cât se poate de elegant și diplomatic, pentru a fi ok pentru sănătatea tuturor.

Sfatul zilei 23 Iunie Fecioară

Fecioara este una dintre zodiile cu element definitoriu Pământul și este guvernată de planeta Mercur. Nativul din această zodie are un spirit analitic dezvoltat și este o fire rezervată. Nu este o persoană sentimentală, ci mai mult una rațională. Are tendința de a vrea să dețină controlul și dezvoltă o notă de egoism și orgoliu greu de descris.

Spontaneitatea nu este punctul forte al acestor nativi, iar dacă cineva încearcă să le schimbe planurile, devin irascibili, se sperie și se inhibă. Dacă o Fecioară are chef de ceartă, atunci, oricâte argumente ai aduce contra ei, nu renunță și tot va câștiga. Nativii din această zodie sunt foarte dedicați meseriei lor și doresc să obțină prin muncă și efort personal ce au nevoie. Piatra lor reprezentativă este safirul, iar ca meserii li se potrivesc următoarele: finanțist, croitor, inginer, contabil, farmacist, manager, instalator, tâmplar.

Concentrează-te pe evenimente mai fericite, pe cele de o importanță majoră. Nu te mai împovăra inutil cu tot felul de gânduri negre, pentru că nu își au sensul. Încearcă să privești înainte, la viitor, însă spre un viitor colorat și fericit. Gândurile negative atrag lucruri negative și cred că te-ai tot săturat de suferință și tristețe.

Sfatul zilei 23 Iunie Balanță

Fii mai îndrăzneț! Încearcă să te faci remarcat prin curaj și atitudinea impunătoare pe care le ții ascunse. Nu te mai ascunde sub carapace și nu te mai lăsa călcat în picioare de cei care nu îți oferă respect. Cei șapte ani de acasă nu înseamnă să taci mereu și să stai numai cu ochii în pământ.

Sfatul zilei 23 Iunie Scorpion

Vei porni la drum, la o deplasare. Ai grijă și odihnește-te suficient. Dacă simți că nu mai poți, trage pe dreapta sau fă schimb cu un alt șofer. Ai muncit haotic în ultimul timp, iar oboseala te ajunge din urmă.

Sfatul zilei 23 Iunie Săgetător

Noul coleg de muncă încearcă să se apropie de tine, dar nu neapărat în sensul de relație, ci, pur și simplu, a văzut în tine o persoană de încredere și de ajutor. Nu fii sălbatic și nu îl speria și, cu atât mai mult, nu îl respinge! Vrea doar un prieten în noul lui mediu, iar tu îi poți fi de ajutor.

Sfatul zilei 23 Iunie Capricorn

Vei primi o veste bună la serviciu, probabil o reușită, o promovare sau o mărire. În sfârșit, meritele tale au fost răsplătite, iar acum culegi roadele. Bucură-te cum se cuvine însă fii modest în fața superiorilor, pentru a nu cădea într-o lumină proastă!

Sfatul zilei 23 Iunie Vărsător

Elementul specific Vărsătorului este Aerul, iar planeta guvernatoare este Uranus. Preocuparea lor principală este comunicarea și prețuiesc foarte mult ideea de grup, de comunitate. Nativii din zodia Vărsător nu țin cont de vreo restricție și adesea vor încălca regulile, fapt ce ar putea duce la impresia că sunt neadaptați.

Sunt persoane solidare și darnice. Sunt caracterizați și de sensibilitate și sentimentalism, punând, de fapt, un accent deosebit pe emoții. Ametistul este piatra care îi reprezintă, iar meseriile potrivite Vărsătorilor sunt: procuror, psiholog, tehnician, filozof, profesor, inginer, ospătar.

Ai grijă cu banii! Nu îi mai arunca în stânga și în dreapta, pentru că în momentele grele vei avea nevoie de ei. Nu te baza pe părinți sau prieteni că te vor ajuta ei, pentru că nu se știe niciodată în ce ipostază îi poți găsi. Fii mai chibzuit și cu băgare de seamă, chiar dacă tentația este mare!

Sfatul zilei 23 Iunie Pești

De când nu ai mai acordat o atenție mai sporită persoanelor dragi ție, în special membrilor familiei? Caută o portiță sau o fereastră în programul tău, revino cu picioarele pe pământ, mai lasă distracțiile, petrecerile, lenevitul sau orice activitate pe care o consideri prioritară și sună-i sau fă-le o vizită. Îi va bucura foarte mult.