S-a aflat! Ce spune Andreea Mantea despre noul ei iubit. Vedeta se declară o femeie fericită

Andreea Mantea le-a făcut recent o mare surpriză fanilor, vorbindu-le despre viața ei amoroasă.

Spunem asta pentru că așa cum știți, după despărțirea de tatăl fiului ei, Cristi Mitrea, vedeta a păstrat discreția în privința acestui capitol. Focoasa brunetă „nu se mai ascunde” însă acum și vorbește deschis despre cel care i-a furat inima.

Chiar ea povestea, anul trecut, că trăiește o poveste de iubire, dar nu a dat amănunte. „Nu-l ascund! Pur și simplu am ales să nu mai vorbesc despre viața mea personală. N-a fost ceva ce mi-am propus. Cred că am îmbătrânit.

Odată cu vârsta vine și maturitatea. N-am stat să mă axez că am sau n-am, că merge sau nu merge. La câte probleme am avut până acum… unde ajungeam? Decât să-mi văd numele scris cu tot felul de povești d-astea.

Odată cu vârsta te axezi pe ce e mai important. Cred că pur și simplu mi-a fost teamă. Am alte lucruri pe care să mă concentrez, și anume să-l cresc pe David.

Îmi e bine așa, cred că ăsta este răspunsul. De ce să schimb ceva care merge?”, a mărturisit Andreea Mantea într-un videoclip postat pe YouTube.

Andreea Mantea iubește și se simte iubită de noul ei iubit

Așadar, în cadrul unui interviu, Andreea Mantea a declarat că o duce foarte bine pe plan sentimental, dovadă că a tras „lozul cel mare” la capitolul iubire.

Faimoasa brunetă a mărturisit că iubește la intesitate maximă și că se declară o femeie fericită pentru că poate simți și oferi la rândul ei acest sentiment.

„La capitolul iubire stau foarte bine din simplul motiv că pot să simt, să iubesc, iar intensitatea cu care eu trăiesc acest sentiment este extrem de mare.

Mă declar un om fericit pentru că pot să simt iubire și să mă simt iubită la fel de intens”, a declarat Andreea Mantea pentru TV Mania.

Celebra brunetă susține că este atât de îndrăgostită, încât îi iubește atât calitățile, cât și defectele iubitului ei. Andreea Mantea a mai transmis că dacă ar simți că partenerul ei ar fi fericit dacă i-ar da drumul, ar face-o.

„E important să înveți să iubești necondiționat, să iubești și calitățile, și defectele omului de lângă tine și să îl iubești atât de mult încât, dacă ar trebui să îl lași să plece pentru a fi cu adevărat fericit, să îi dai drumul.

Iubirea se simte, nici nu avem voie să „gândim” foarte mult cu mintea, ci doar cu sufletul”, a adăugat vedeta pentru sursa citată.

Vedeta vrea să-și mărească familia

În luna septembrie a anului trecut, Andreea Mantea mărturisea că cel mai mare vis al ei a fost să aibă o familie numeroasă.

În urmă cu câteva zile, a făcut primele declarații despe al doilea copil, spunând că și-ar dori ca în viitor să aibă o fetiță. Vedeta a declarat însă pe Instagram că nu este însărcinată, în ciuda zvonurilor.

„Nu, nu, nu. Nu sunt însărcinată. Știu că nu mă crede nimeni, dar ce să fac? Am niște probleme de sănătate.

Mi-aș dori tare tare mult o fetiță, mult de tot. Oricum eu primele două luni am crezut că am fetiță.

Mă rog, așa am crezut…așa am simtit și-mi doream”, a spus Andreea Mantea, pe Instagram.

Loading...