Detalii șocante ies la iveală despre divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă. La mijloc ar fi vorba despre un episod halucinant din trecut

717

Apar detalii șocante despre divorțul momentului, cel dintre Pepe și Raluca Pastramă.

Se pare, conform unor surse din anturajul cuplului, că la mijloc ar fi vorba despre un episod halucinant din trecutul căsniciei celor doi.

De când și-au anunțat divorțul, Pepe și Raluca ocupă prima pagină a tabloidelor, însă acum noi venim cu detalii neștiute până la acest moment.

În premieră apropiați ai cuplului care au ajuns să își spună ”adio”, fac mărturisiri șocante și vorbesc despre relația celor doi din ultima perioadă.

Deși Pepe a anunțat public că de mai bine de câteva săptămâni el și Raluca nu mai locuiesc împreună și că vor divorța, se pare că lucrurile nu stau tocmai așa.

Sursele noastre spun că, de fapt, despărțirea dintre cei doi a venit în urmă cu două săptămâni, dar nu în contextul în care Pepe a relatat.

Adevărul ar fi că Raluca l-a anunțat brusc pe artist că își dorește să plece la părinții ei, totul fără a oferi prea mult explicații.

Însă, dezvăluirile nu se termină aici! Înainte de decizia Ralucăi, se pare că Pepe s-a cam tot plâns apropiaților că soția sa a devenit brusc foarte rece și că nu mai este femeia pe care o știa.

De asemenea, tot apropiații spun, că vorbele vedetei erau contrazise de atitudinea pe care bruneta o afișa în public: acesta fiind extrem de atentă cu soțul ei și foarte lipicioasă. Însă, se pare că în viața lor privată lucrurile erau exact cum spunea artistul.

Divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă are la bază detalii șocante și înțelegeri încălcate

Însă, bomba abia acum vine! Aceleași surse din anturajului celor doi spun că în urmă cu au an și jumătate, aproape doi, în căsnicia artistului a existat un episod care a fost ținut departe de ochii curioșilor.

La vremea aceea, se pare că Pepe și Raluca ar fi stat despărțiti în jur de o lună și jumătate. Și asta pentru că, prin oraș se vorbea că Raluca ar fi călcat strâmb.

După acest episod, despre care nici prietenii lor nu știu prea multe, dar și după îndelungi discuții, Raluca Pastramă s-a întors în căminul conjugal, și-a reluat relația cu Pepe, crezând că totul va decurge bine, însă, se pare că nu a fost așa.

Probleme din trecut, plecatul ei de acasă și bârfele din oraș au dus ca acum Raluca să-l anunțe pe artist că pleacă la părinți.

Mai mult decât atât, după anunțarea divorțului, sursele din anturajul socrului artistului, spun că cei doi bărbați nu ar mai fi în relații foarte bune.

De ce? Ei bine, apropiații spun, fără a dezvălui prea multe detalii, că între Pepe și Pastramă ar fi acum un adevărat conflict pentru că niște înțelegeri, puse la punct încă de la începutul mariajului, ar fi fost încălcate.

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!