Marele Actor Alain Delon se află în stare critică după ce a suferit un accident vascular celebral

428

Marele actor francez Alain Delon s-a confruntat cu mari probleme de sănătate.

La vârsta de 85 de ani, el a declarat că deja s-a pregătit pentru „marele final” al vieții sale. Artistul a suferit o grea operație la inimă, în 2017, iar anul trecut a avut un accident vascular cerebral.

Alain Delon e pregătit pentru ce-i mai rău. Actorul a suferit o operație la inimă și un accident vascular cerebral. „Un erou trebuie să ştie să moară”.Alain Delon, o figură emblematică a cinematografiei internaționale

Alain Delon a vorbit deschis despre cum ar vrea să fie înmormântat.

Legendarul actor francez a avut mari probleme de sănătate, în ultimii trei ani.

În ultimii trei ani, Alain Delon s-a confruntat cu grave probleme de sănătate. Marele actor francez a împlinit onorabila vârstă de 85 de ani, la data de 8 noiembrie.

El a început să se gândească, în mod serios, la ziua în care va părăsi această lume. Ba mai mult, a vorbit cu o mare dezinvoltură despre un subiect atât de sensibil.

Alan Delon, pregătit pentru „marele final”

În anul 2017 el a suferit o intervenție chirugicală la inimă. Ulterior, anul trecut, actorul a avut un accident vascular cerebral. Alain Delon a început să ia în calcul cel mai sumbru scenariu, așadar și-a făcut deja toate pregătirile de înmormântare.

Vrea ca totul să fie simplu, iar o dorință, mai puțin obișnuită este aceea de a nu avea un preot.

„Am organizat tot ceea ce se va întâmpla în ziua în care voi pleca. Deja am organizat împreună cu avocaţii mei practic tot ceea ce se va întâmpla în ziua în care voi pleca. Mai ales că nu vreau să am în preajmă un preot”, a povestit actorul, potrivit News.ro.

Mai mult decât atât, Alain Delon spune că va pleca din această lume cu inima împăcată. Legendarul artist a menționat clar însă, faptul că nu își dorește ca moartea sa să fie transformată într-un eveniment de mare anvergură.

Cerințele îi sunt clare: fără multă lume sau omagii naționale.

„Un erou trebuie să ştie să moară. Îmi va plăcea să mor, căci este un punct final. Se ştie unde voi fi înmormântat, dar nu există instrucţiuni.

Mă vor înmormânta ca pe toată lumea, dar în niciun caz nu la fel ca pe Aznavour şi Hallyday”, a povestit el, pentru publicația Le Monde, în urmă cu ceva timp.

De asemenea, marele star al cinematografiei mondiale mai are o cerință de-a dreptul șocantă. El s-a gândit la ce se va întâmpla cu câinele său, în cazul în care va muri primul. A decis ca patrupedul să moară împreună cu el, pentru a nu suferi.

Actorul şi-a exprimat deja această dorinţă în Paris Match:

„Dacă mor înaintea lui, îi voi cere veterinarului să plecăm împreună. (…) Prefer mai degrabă asta decât să ştiu că îl vor lăsa să moară pe mormântul meu de atâta suferinţă”. Motivul pentru care a spus asta a fost pentru a evita ca animalul să sfârşească la un adăpost, în cazul în care dacă nu i s-ar găsi un stăpân.

Cu o carieră impresionantă şi peste 100 de interpretări memorabile, actorul, producătorul, scenaristul şi regizorul Alain Delon a aniversat, în urmă cu doi ani, 60 de ani de la debutul său în cinematografie. Şase decenii în care a strălucit pe marile ecrane în pelicule care au făcut istorie.

”Rocco şi fraţii săi” (1960), ”În plin soare” (1960), ”Eclipsa” (1962), ”Ghepardul” (1963), ”Laleaua neagră” (1964), ”Samuraiul” (1967), ”Borsalino” (1970), ”Notre histoire” (1984)

Sau ”Pe cuvânt de poliţist” (1985) sunt doar câteva dintre filmele pentru care Alain Delon este considerat cel mai important actor francez al secolului XX.

Tot la începutul anului 2018, Alain Delon a vorbit, în cadrul mai multor interviuri, despre retragerea din cinematografie, din cauza stării sale precară de sănătate.

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!