Cine este, de fapt, Camelia Constantinescu, mama primului copil al lui Ștefan Bănică

16.311

Ștefan Bănică Junior a avut o viață plină de peripeții și a trecut prin mai multe povești de dragoste, alături de femei frumoase.

Camelia Constantinescu este una dintre cele mai vechi iubiri ale sale și cea care i-a oferit și primul său copil. Relația lor a durat câțiva ani și despărțirea a fost una grea, cu scandaluri și procese.

Camelia Constantinescu, fosta iubită a lui Bănică

Camelia Constantinescu a fost iubita lui Ștefan Bănică Junior. Cei doi s-au cuplat după ce acesta a divorțat de Mihaela Rădulescu și înainte ca el să se căsătorească cu Andreea Marin.

Camelia Constantinescu a fost iubita lui Ștefan Bănică Junior în perioada 2000-2005.

Relația a durat destul de puțin, însă iubirea a fost una puternică, având în vedere că cei doi au împreună și un copil.

Radu Ștefan Bănică este un adevărat adolescent, care este acum student. El și-a făcut părinții mândri, reușind să intre la una dintre cele mai dificile facultăți.

Astfel, el a intrat printre primii la UNATC, secția Actorie. Cântărețul a fost foarte fericit de reușita fiului său și chiar a vorbit public despre ea.

Camelia Constantinescu apare rar în spațiul public și nu se cunosc prea multe detalii despre ea.

Deși s-a iubit cu unul dintre cei mai cunoscuți artiști ai momentului și ar fi putut să profite de această ocazie pentru a se afirma, a decis să rămână în umbră și să se bucure de intimitate, fiind foarte retrasă.

După ce s-a despărțit de Ștefan, la scurt timp, femeia și-a refăcut viața alături de alt bărbat, un medic stomatolog.

Ea este cea care a obținut și custodia copilului, care îi seamănă leit tatălui său.

De curând, ea l-a dat în judecată pe celebrul artist, pentru o mărire a pensiei alimentare.

Cei doi au ajuns la proces anul trecut, iar artistul a câștigat.

Se pare că femeia voia ca Ștefan să plătească o pensie alimentară mai mare, pe motiv că Radu a crescut și cheltuilelile sunt mai multe, iar banii de la tatăl lui nu le puteau acoperi.

Totuși, completul de judecată a hotărât să respingă cererea, ba chiar a obligat-o pe femeie să îi plătească fostului ei iubit toate cheltuielile de judecată, care s-au ridicat la 3.100 de lei.

Ce spune Radu despre tatăl său?

Radu Bănică este primul copil al lui Ștefan Bănică Jr. Acesta îi moștenește din plin talentul, lucru pentru care implicit îi mulțumește zilnic tatălui, pentru că a ales deja că se va orienta spre ceea ce-l face fericit – actoria.

Cu toate că îi place și muzica, Radu a decis să aibă o viață conturată parcă după cea a tatălui, pentru că și acesta a fost întâi iubit de fani pentru rolul din Liceenii, ulterior devenind unul dintre cei mai adorați cântăreți din România.

Tânărul a debutat ca actor în spectacolul „Totul în grădină”, din cadrul Teatrului de Comedie din București.

Deși părinții săi s-au despărțit încă de când acesta era foarte mic, nu-i reproșează nimic tatălui său, ba chiar se bucură pentru sprijinul acordat acum, dar și pentru moștenirea pe care a primit-o – dragostea pentru artă.

„Am moştenit talentul, îmi place foarte mult să cânt, am făcut pian foarte mulţi ani, am făcut şi cursuri de dans cu Elwira Petre, soţia lui Mihai Petre.

Mi-ar plăcea să mă arunc şi în industria muzicală, dar deocamdată s-a ivit teatrul primul şi mă voi focusa pe el”
Radu Bănică

„Pe copiii mei îi învăţ să-şi susţină ideile, să creadă în ele şi să-şi asume ceea ce fac. Alexandru e prea mic deocamdată, Violeta este un copil extrem de inteligent şi cu idei creative.

Iar Radu Ştefan este aproape de momentul în care îşi ia viaţa în propriile mâini. Să dea Dumnezeu să facă toţi trei ce le place în viaţă”
Ștefan Bănică Jr.

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!