Catalin Botezatu si-a tinut copii ascunsi de ochii presei, abia acum s-a aflat de ce

1.495

Deși ține foarte mult la viața sa privată, Cătălin Botezatu a vorbit recent despre familia sa, confirmând zvonurile că ar avea copii, deși aceștia nu au ajuns încă „în ochii presei”.

Creatorul de modă a mărturisit că are, într-adevăr, doi băieți, și a dezvăluit care au fost motivele pentru care a decis să îi țină pe aceștia departe de lumea în care el se învârte.

Îndrăgitul designer vestimentar Cătălin Botezatu a dezvăluit recent că este părinte, confirmând zvonurile care circulau de ceva vreme în spațiul media.

Creatorul de modă a explicat că are doi băieți, cu mame diferite, și a fost adesea întrebat de ce i-a ținut pe aceștia departe de „lumina reflectoarelor”.

Pentru a clarifica situația, Cătălin a dezbătut acest subiect, explicând care sunt motivele pentru care a luat această decizie.

Botezatu a dezvăluit cum arată copiii săi și a vorbit și despre motivele care l-au determinat să-i țină pe aceștia „ascunși” de presă.

„Se știe de ei de mulți ani. Se știe și am spus dintotdeauna că nu vreau să-mi implic familia și când spun asta mă refer și la cei doi fii și la iubitele, soțiile, amantele.

Eu cred că asta ține de demnitatea unui bărbat adevărat, iar vreau să cred că sunt așa și voi rămâne așa. Nu îmi place să-mi expun persoanele pe care le iubesc presei.

Seamănă leit cu mine, iar în rest nici nu contează. Unul dintre ei l-am ținut ascuns pentru că el s-a ținut ascuns. De restul s-a știut. Nu sunt secretos”, a declarat Cătălin Botezatu pentru revista Viva.

După ce a confirmat că are doi copii, creatorul de modă a dezvăluit că nu exclude posibilitatea ca în viitor să devină din dou tătic.

„Trebuie să înțelegi că ei cresc. Merg la casa lor, unii au niște caractere frumoase, altele mai puțin frumoase, indiferent de cum i-ai educat.

Îi faci, ai grijă de ei până la un moment dat, te asiguri că le-ai oferit bagajul necesar pentru viață, apoi încep să aibă viața lor.