Cum arată singura femeie pe care Mihai Trăistariu a iubit-o? Ce-și dorește artistul acum

999

Mihai Trăistariu a încercat să-și țină relația departe de ochii lumi, însă de curând a încetat să se mai ferească.

Cum arată singura femeie pe care Mihai Trăistariu a iubit-o?

Chiar dacă a vrut să păstreze totul secret, departe de presă și de răutățile celor din jur, Mihai Trăistariu și-a recunoscut până la urmă sentimentele pentru iubita lui.

Bruneta are mare încredere în artist și știe că acesta o iubește necondiționat.

În urmă cu mai mulți ani, celebrul cântăreț a făcut marele pas și a cerut-o pe iubita lui în căsătorie într-un cadru romantic pe malul mării.

Și-au jurat atunci iubire eternă și au sperat că vor avea o familie mare și fericită, însă după șașe ani de relația au pus punct. Cum arată singura femeie pe care Mihai Trăistariu a iubit-o?

„Ţin să vă anunţ că nu mai sunt împreună cu Ioana de ceva timp ! Prietenii apropiati ştiau deja asta şi ne-au respectat dorinţa de a nu povesti nimănui.

Pentru că ne-am despărţit în condiţii frumoase şi am rămas prieteni… Viaţa merge înainte!”, a spus artistul.

Ce își dorește artistul de la noul an

Mihai Trăistariu este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România.

De-a lungul timpul a fost un personaj controversat datorită postărilor sale, însă a reușit să se reinventeze și să lupte pentru visul său indiferent de criticile aduce.

Mihai Trăistariu se bucură de viață în fiecare moment, însă își dorește ceva mai mult decât orice, și anume să-și găsească și el în sfârșit sufletul pereche, potrivit spynews.ro.

Cântărețul s-a plâns de perioada pe care o trăim și de faptul că toate concertele și evenimentele au fost anulate.

De asemenea, acesta a dezvăluit că nu se poate apropia de oameni așa cum o făcea înainte, însă speră ca de la anul viitor lucrurile să revină la normal, iar el să-și găsească și marea dragoste.

După despărțirea de marea lui iubire, Mihai Trăistariu a încercat să-și găsească o altă parteneră, însă nu a avut noroc. Până acum el nu a fost văzut cu nicio domnișoară care să fie iubita sa în mod oficial, însă e râvnit de multe femei.

Pandemia de coronavirus îi afectează simțitor pe artiștii români și nu numai. De exemplu, Mihai Trăistariu a dezvăluit că a fost nevoit să își vândă un apartament pentru a-și achita rata la bancă. Chiar dacă a decurs la acest gest, va fi nevoit să și amâne, totodată, plata lunară.

“Eu deja am făcut un gest extrem, mi-am vândut una dintre locuințe și tot panicat sunt, pentru că aveam 20.000 de lei rată pe lună la bancă.

Şi dacă mergeam în ritmul în care mergeam înainte era ok, mă descurcam, dar cu pandemia asta s-a blocat toată viața mea și atunci am fost nevoit să-mi vând un apartament și așa am redus rata la 6.000 de lei pe lună.

Măcar atât am putut, din ianuarie o să încerc să îmi amân ratele pentru că iarăși mă sperie restricțiile astea, sunt blocat”, a declarat Mihai Trăistariu.

Mihai Trăistariu are șase garsoniere în Constanța și pe toate le-a pus spre închiriere toată vară. Pentru o zi, artistul a impus 150 lei și, spre vârf de sezon estival, a stabilit 100 de euro/zi. Garsonierele sunt mari, tip studio. Deși a acumulat bani, tot nu i-au ajuns să își plătească ratele.

”Momentan mă ocup eu, puteam să le dau unei firme, însă am vrut să văd cum este. Sunt șase garsoniere de tip studio, apartamente mari, cu tot cu balcon au 43 de metri pătrați.

Sunt niște garsoniere uriașe. Eu am o școală de muzică în Constanța, am o carieră de muzică și mai am niște garsoniere la Constanța, pe care printr-un miracol am reușit să le închiriez și să produc niște bani de care țin cu dinții să îmi ajungă până vara viitoare.

Eu sunt unul dintre puținii artiști care spune lucrurilor pe nume”, a precizat artistul

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!