Cum arată Eugenia Șerban, la câteva luni după ce a învins cancerul. Schimbare de look spectaculoasă: „Acum sunt bine”

448

La 51 de ani, Eugenia Șerban are motive să zâmbească.

Superba actriță a învins cancerul și, în prezent, arată spectaculos.

După o luptă crâncenă cu boala, îndrăgita actriță a reușit să învingă cancerul. A fost diagnosticată cu două forme de cancer (ginecologic și la sân) într-un singur an și a fost nevoită să stea 12 ore pe masa de operație.

Eugenia Șerban este acum în culmea fericirii și se simte foarte bine.

Actrița este într-o formă de invidiat, i-a crescut părul și l-a vopsit în albastru și degajă foarte multă energie pozitivă.

Eugenia Șerban a făcut publice pe rețelele de socializare primele imagini cu noul ei look, iar fanii au felicitat-o imediat.

„Cât de superbă”, „Frumoasă foc”, ”Tu ești frumoasă oricum”, ”Aș vrea să fiu și eu puternică ca dumneavoastră”, „Arătați din ce în ce mai bine:)))

Bravo!!!”, „Fermecătoare mereu!”, „Sunteți frumoasă, inteligență și optimistă”, au fost câteva dintre comentariile fanilor.

Marea actriță susține că în momentele de cumpănă cel care a ajutat-o și i-a ridicat moralul a fost fiul ei, Lorans Bataineh, în vârstă de 27 de ani, însă, în rest, a încercat să-și țină boala cât mai ascunsă și puțini au știut prin ce clipe grele a trecut.

Ea va mai fi nevoită să meargă la controale lunare și să urmeze un tratament de lungă durată.

„Așa este! Nu am vrut să știe nimeni. Erau doar câțiva oameni acolo(n.r. la petrecerea de ziua ei) care știau. Doctorul meu de la Spitalul Colentina, care stătea săracul cu ochii pe mine să nu mi se facă rău de la chimioterapie.

M-ar fi doborât psihic dacă aș fi spus atunci în perioada aia că am cancer (când a aflat n.r) Îți dai seama cum apăream în toate ziarele. Nu aș fi rezistat și nu aș fi putut să înving boala.

Acum sunt bine…”, a povestit Eugenia pentru Impact.ro, la scurt timp după ziua ei. Ea a împlinit 51 de ani pe 13 noiembrie.

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!