Schimbare totală! Cum arată acum văduva lui Adrian Pintea

2.266

Schimbare totală! Cum arată acum văduva lui Adrian Pintea.

Lavinia Pintea, văduva lui Adrian Pintea este schimbată total. Femeia a suferit enorm după pierdere soțului ei, care a decedat la vârsta de 52 de ani.

Cum arată acum văduva lui Adrian Pintea

În urmă cu 12 ani, Adrian Pintea a murit dupa ce a fost răpus de boală la 52 de ani. Actorul nu a fost uitat nici de public, dar nici de soția sa, Lavinia Pintea.

Lavinia Pintea, în vârstă de 39 de ani, și-a refăcut viața în 2014. Lavinia s-a căsătorit cu Laurențiu Cârstea, un medic din Craiova.

Fosta soție a lui Adrian Pintea lucrează în același domeniu cu partenerul de viață, acesta fiind medic specialist psihistru la Spitalul Filantropia Craiova-Ambulatoriu de Specialitate.

Văduva lui Adrian Pintea arată mai bine ca niciodată și se pare că a reușit să treacă peste durerea provocată de moartea actorului.

Lavinia este medic psihiatru

Lavinia a întinerit mai mult, a slăbit și este mereu cu zâmbetul pe buze. Motiv pentru care foarte multă lume din jur o iubecs și o apreciează.

Lavinia este medic psihiatru și de asemenea, ea este cunoscută pentru puterile ei mai puțin obișnuite.

Actorul a filmat-o în timp ce ridica anumite obiecte atingându-le cu palmele.

Văduva lui Adrian Pintea Schimbare totală! Cum arată acum văduva lui Adrian Pintea. Lavinia Pintea este medic psihiatru și a devenit o persoană plină de viață

Nervoasă pe colegele de breaslă

Ea, le-a mărturisit colegelor de serviciu că s-a săturat de bărfele lor.

“Am uneori o intenție foarte clară de a „da pe față” anumite întâmplări ale vieții mele care mă dezamăgesc. Dar mă opresc la timp. Aflu cu amărăciune, de la o ființă dragă mie, că anumite doamne din anturajul nostru profesional mădescalifică în plan personal.

Bârfindu-mă grosolan sau descriindu-mă ca fiind o femeie „nu știu cum”. Și iar mă opresc din timp, din decență și eleganță a spiritului”, a postat Lavinia pe pagina de socializare.

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!