Ioana Ginghină a slăbit miraculos, dar încă nu este mulțumită de silueta sa. Cum arată acum actrița

582

Ioana Ginghină este una dintre divele care pare că a înflorit după divorț. Actrița din serialul ”Adela” se laudă acum cu o siluetă de vis, căci a slăbit miraculos.

Chiar și așa, diva spune că mai are puțin de muncă, căci nu prea este mulțumită în totalitatea de aspectul ei. Iată cum arat acum vedeta de la Antena 1.

Ioana Ginghină s-a transformat total de când a pierdut în greutate.

Actrița continuă să tragă la sală pentru o siluetă de vis.

Ioana Ginghină a ajuns la 43 de ani, dar pare că acum își începe adevărata viață. De când a divorțat de tatăl fetiței sale, actrița și-a schimbat total viața, lucru care nu poate decât să o încânte, căci rezultatele sunt pe măsură.

Actrița din serialul ”Adela”, care nu spune „nu” unei alte căsătorii, a renunțat de mai bine de trei ani la carne, devenind astfel consumatoarea unui regim vegetarian.

Asta după ce a luat exemplul fiicei sale, iar de ceva vreme s-a apucat serios și de sport. Pe lângă meditație, alimentație, un program de somn coresct, acum vedeta este și cea mai înfocată fană a mersului la sală.

Ei bine, deși are un program încărcat, împărțindu-se cu greu între rolul de mamă și iubită, dar și de actriță, Ioana reușește să își ducă planul la bun sfârșit, însă nu se lasă.

Vedeta continuă să facă sport, căci spune ea, deși schimbarea este vizibilă, iar kilograme s-au evaporat ca prin minune, încă mai are mult de muncă până să ajungă la forma pe care și-o dorește.

”Mai e ceva de muncă”, a scris Ioana Ginghină în dreptul unei fotografii pe care a publicat-o recent pe rețelele de socializare.

Cum ce fotografie? Una extrem de demonstrativă! Pentru a dovedi că nu sunt doar vorbe spuse-n vânt, ci și pentru a le încuraj pe doamnele ori domnișoarele care amână o transformare fizică, acum Ioana Ginghină s-a fotografiat în oglindă, în colanți, cu abdomenul plat la vedere.

Zâmbitoare, mândră de forma corpului ei, diva a uimit pe toată lumea, căci nu știm dacă vreodată a fost atât de slabă pe cât este acum, lucru demn de apreciat și de urmat.