Anamaria Prodan face dezăluiri despre primul soț și despre cum și-a dat seama că Laurențiu Reghecampf este iubirea vieții ei

578

Anamaria Prodan s-a făcut remarcată, de-a lungul anilor în showbiz-ul românesc, datorită caracterului și personalității sale puternice.

Este o femeie hotărâtă, care știe ce vrea de la viață și care poate controla o lume a bărbaților. Este căsătorită cu antrenorul Laurențiu Reghecampf, dar înainte ea a mai avut o căsnicie.

A dezvăluit că în dragoste s-a bazat pe sentimente și s-a aruncat cu capul înainte.

Anamaria Prodan nu ar fi putut vreodată să cadă în plasa unei „vrăjeli ieftine” a vreunui bărbat…nici măcara uneia scumpe.

În carțile autobiografice pe care tocmai le-a lasnat ea dă câteva sfaturi de viață, tuturor femeilor, pe care le-a învățat din propria experiență.

Demnitatea ar trebui să fie pe primul plan, iar un bărbat ar trebui să ne respecte pentru a ne cuceri. Acest lucru nu se arată prin bani ori cadouri scumpe.

„Faptul că am stat numai printre masculi m-a ajutat în existența de femeie, cunoșteam pe dinafară „scenariul”, la care am asistat pentru că stăteam cu băieții 25 din 24 de ore.

Se sfătuiau cu mine, trimiteau sticle de șampanie și platorui cu icre negre la mesele pline de dame. Acestea erau date pe spate de gest, beau, se îmbătau, mâncau caviarul cu mâna, apoi plecau pe cameră (așa spuneau băiețiii: „Hai să le luăm pe cameră”).

Acolo, se înțelege lesne, deveneau bătaia de joc a tipilor, iar cum se termina distracșia acestora, cum erau date afară, în stradă, fătă menajamente, cu „hai că trebuie să eliberăm camera”.

Dumnezeule, îmi spuneam, ce jenant este să-ți pierzi demnitatea pentru o cupă de șampanie.”, scrie Anamaria Prodan într-una din cărțile sale.

Astfel de experiențe au făcut-o să devină cine este astăzi. O femeie versată, în cea mai bună variantă a sa. Așa consideră și ea, potrivit titlului celor două volume „Da, sunt cea mai bună!”

Anamaria Prodan, dezvăluiri incredibile despre primul ei soț, Tiberiu Dumitrescu

Chiar și tânără însă, mingea pare să fi fost mereu în terenul faimoasei impresare de fotbal. Ea a știut cum să se facă dorită de cei doi bărbați din viața sa, pe care a pus ochii. Le-a sucit mințile astfel încât aceștia au cerut-o imediat în căsătorie.

„Îl cunoscusem într-o seară, la clubul Vox Maris, pe Tiberiu Adrian Dumitrescu. Se afla în vacanță de român cu cetățenie americană-deh, bărbat ideal pentru împlinirea visului oricărei femei de la noi de a ajunfe în Lumea Nouă.

Ceea ce pe mine zău că nu mă interesa. Doar că am văzut în Tibi un ppotențial incredibil. Un suflet sensibil. Un bărbat frumos, care juca baschet…

Lucrurile s-au legat de la sine, dar în stilul meu inconfundabil și după pilda bunicii și a mamei- gata de măritiș în 3 zile….”, își aduce aminte celebra impresară.

A știut clar ce vrea. Nu i-a păsat niciodată de gurile rele. Și-a luat viața în propriile mâini și a plecat în America alături de cel care, credea pe atunci, că îi este sortit.

„Am plecat din țară fără să știe nici măcar părinții mei sau ai lui. Dar nu înainte de a ne anunța mamele că…ne căsătorim! Șoc total pentru ambele părți!

Am mers pe rând la fiecare și am explicat că avem tot timpul să ne cunoaștem, că tocmai de-aia ne luăm, să treacă anii și să ne descoperim.”, continuă seria de dezvăluiri.

Căsătoria celor doi a avut loc în anul 1998 și a durat până în 2007. Cuplul are împreună două fete: Rebecca și Sarah Dumitrescu, în vârstă de 20 și 21 de ani.

Dragostea vieții sale a urmărit-o…

Puțini știu însă și cum a fost relația sa cu Laurențiu Raghecampf. Legătura lor este una indestructibilă acum, deoarece s-au iubit chiar înainte ca Anamaria Prodan să fie cu Tiberiu.

Cei doi au fost împreună pe vremea când erau tineri, mult prea tineri, a decis Anamaria Prodan, pentru a face pasul cel mare. Indiferent ce urma să le rezerve viața, ei au făcut un pact:

Dacă se vor reîntâlni, din nou, peste ani, iar sentimentele vor rămâne neschimbate, atunci, la fel ca în basme, vor trăi împreună până la adânci bătrâneți.

„Ce tineri eram, sub 20 de ani amândoi, când ne-am cunoscut și altfel decât din auzite și văzute pe terenul de fotbal! Prea tineri, copii încă, am decis eu cînd el, Laurențiu Aurelian Reghecampf, deja jucător de lot național, a propus să ne căsătorim (…)

I-am replicat că e prea devreme pentru un asemenea pas și, de ne e scris să fim împreună, va fi, cândva, într-o altă perioadă, dar pentru totdeauna. (…)

Ne-am despărțit prieteni, pentru a ne reîntâlni după 13 ani, în 2005. Și zâmbesc acum, la ceast de rememorare”, povestește Anamaria Prodan, în autobiografia ei.

Anamaria Prodan și-a lansat cele două cărți autobiografice chiar de ziua ei, pe 17 decembrie, la editura „Creator”. Volumele sunt disponibile pe piață și astfel, orice cititor poate afla și mai multe devăluiri inedite, din viața personală a unei femei de succes.