Cabral, luat prin surprindere de micuța Namiko. Ce a putut să îi spună l-a lăsat fără cuvinte

3.346

Cabral Ibacka se numără printre celebritățile care vorbesc cu sinceritate despre viața lor personală, alegând să împărtășească cu publicul fragmente din activitățile lor zilnice și provocările de părinte al unei micuțe pline de energie.

Înainte ca prezentatorul să se bucure de vestea venirii pe lume a celui de-al doilea copil al cuplului pe care îl formează cu Andreea Ibacka, soția sa, Cabral a fost luat prin surprindere de micuța Namiko, copila reușind să îl lase fără cuvinte pe tatăl său.

Jovială și pusă pe șotii, fiica lui Cabral a reușit să stârnească hohote de râs cu gestul său. Prezentatorul a povestit întregul moment în stilul său caracteristic.

Cum l-a surprins micuța Namiko pe Cabral. Prezentatorul TV a povestit cu lux de amănunte totul

Cabral obișnuiește să împărtășească cu urmăritorii săi de pe rețelele de socializare diferite momente amuzante din viața sa de tată și soț.

Simpaticul și exuberantul prezentator nu se sfiește să dezvăluie din pățaniile fiicei sale, micuța Namiko fiind un izvor nesecat de povești inedite și gesturi savuroase.

De curând, copila a reușit să se facă remarcată în fața grupului de prieteni ai lui Cabral, micuța Namiko luându-l prin surprindere chiar și pe tatăl său, care a rămas mut de uimire în urma unei replici neașteptate.

Prezentatorul a povestit în detaliu o întâmplare, a cărei protagonistă a fost chiar fiica sa. Vedeta se afla în curtea sa alături de câțiva prieteni, iar copila a apărut într-o ținută diafană, roz din cap până în picioare, captând atenția tuturor.

Pentru că rumoarea s-a potolit, cu toții au putut să audă cum Namiko i-a oferit o replică complet neașteptată tatălui său, invitându-l să bea o bere împreună. După un moment în care toată lumea a rămas mută de uimire, cei prezenți au izbucnit în râs.

Deci curtea plină de bărbați, haos. Eu în mijlocul lor, agitat ca nașu mare la nuntă… În mijlocul haosului se deschide ușa casei. Iese Namiko, toată îmbrăcată în roz.

Bluză roz, pantalonași roz, mergăreți roz, fundă în cap roz… tot roz! Băieții văd pitica roz în pragul ușii și haosul se oprește repede. Namiko, păpușă diafană roz, delicată și elegantă, ridică mânuța cât poate de sus și urlă:

– Tati, hai în casă să bem bere!

Mda. Au râs animalele alea de mine vreo oră, nu s-a mai muncit nimic, Namiko, cea mai fericită că a provocat valurile de râs. Inutil să spun că n-a băut niciodată bere cu mine…, a povestit pe rețelele sociale prezentatorul.

Cabral. surprins de micuța Namiko
Andreea și Cabral Ibacka, alături de micuța Namiko

Cabral a anunțat că a devenit tată de băiat

În urmă cu o zi, soții Ibacka porneau cu multe emoții către maternitate, după ce Andreea, soția lui Cabral, a intrat în travaliu. Cu bagajul pregătit, o stare de spirit bună și o mulțime de gânduri și sentimente, Cabral și-a dus partenera la spital, acolo unde urma să nască în cursul zilei.

După ce a mărturisit cu umor că merge să bea o bere cu băieții în timp ce Andreea îl aduce pe fiul său, prezentatorul a dezvăluit că soția sa este bine, a născut un băiat sănătos, iar el petrece timpul cu Namiko, micuța care își așteaptă frățiorul acasă.

Gata. Totul bine. E băiat și e bine.
Andreea Ibacka e bine și ea.
Eu sunt acasă cu Namiko.

Și vă mulțumesc din inima meu pentru toate urările pe care le-ați aruncat către noi azi. Și pe care vi le întorc cu drag.
P.S. E a treia oară. Și tot leșinat și plâns, plin de muci și vălelei sunt…, este mesajul scris de Cabral după ce soția sa a născut.