Adela Popescu este însărcinată pentru a treia oară. Radu Vâlcan a făcut dezvăluirea despre sexul copilului

Adela Popescu este însărcinată din nou!

Vedeta care va deveni mămică pentru a treia oară a făcut primele declarații și a subliniat că ea și Radu Vâlcan și-au dorit mult să devină părinți din nou!

Adela Popescu a confirmat, în direct, la Vorbește Lumea că este însărcinată din nou.

Marele anunț a fost făcut, în direct la TV, în cadrul emisiunii ”Vorbește lumea”, pe care Adela Popescu o prezintă alături de Cove. ”Vreau să fac un anunț”, și-a început Adela discursul, după ce a fost încurajată de colegul ei de platou.

”O să avem un nepoțel! Așa se zice, nu? Bine, recunosc, sunt însărcinată cu al treilea copil. Nu mai țin minte cine a fost prima persoană care și-a dat seama, cred că o tocmai colegii de la Pro TV.

„Producătoarea emisiunii mi-a spus ‘cred că ești gravidă’. E lumina aia aparte. (…) Noi ne doream mult acest copil, nu la modul că urmăream ovulația, dar îl doream.

E ceva ce nu pot să explic, e o dorință a noastră, ne împlinește viața de familie. Ce să vă fac mamă dacă nu aveți grijă? Cealaltă bunică a zis: asta e mamă! Bucurie mare de tot!

Prietenii s-au gândit la cheltuieli și soțul a început să se gândească la o mașină mai mare. Ne-am gândit cât costă grădinițele pe lună”, a transmis Adela Popescu.

Fratele Adelei Popescu a intrat în direct pentru a-și felicita sora mai mică: „Felicitări, o veste grozavă pentru noi toti. Sunt invidios, ești cea mai mică dintre noi și ești cea mai vrednică”.

De asemenea, a ținut să amintească cât de mult o iubește și că îi poate solicita ajutorul oricând este nevoie.

La rândul ei, Dana Rogoz a avut numai cuvinte de laudă la adresa prietenei ei și a subliniat cât este de curajoasă.

Adela Popescu și Radu Vâlcan au spus în repetate rânduri că își mai doresc o fetiță, dat fiind că mai au doi băieți: Andrei și Alexandru.

„Da, ne dorim (n.red. o fetiţă), să fim sănătoşi şi cred că această viaţă pe care am descoperit-o împreună cu copiii este ceva absolut extraordinar şi nu concepem viaţa altfel. Să fim sănătoşi şi vedem ce va fi’, a spus Radu Vâlcan, la Antena Stars, cu ceva timp în urmă.

Cine o va înlocui pe Adela Popescu

Adela Popescu a mărturisit că va intra în concediu prenatal. Prezentatoarei TV îi este teamă să nu se infecteze cu noul coronavirus și să pună sarcina în pericol.

Iar cea care îi va ține locul va fi nimeni alta decât… Lora. Nu este pentru prima oară când artista preia ”ștafeta” de la Adela. Atunci când prezentatoarea TV a rămas însărcinată cu cel de-al doilea copil, tot Lora i-a ținut locul.

Noi ne doream mult acest copil, nu la modul că urmăream ovulația, dar îl doream. E ceva ce nu pot să explic, e o dorință a noastră, ne împlinește viața de familie.

Prietenii s-au gândit la cheltuieli și soțul a început să se gândească la o mașină mai mare. Ne-am gândit cât costă grădinițele pe luni” , a transmis Adela Popescu în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”.

Cântăreața va prezenta și acum sezonul emisiunii de la Pro TV împreună cu Gabriel Coveșeanu. Momentul a fost emoționant, iar Adela și Lora nu și-au putut stăpâni lacrimile.

”Pentru că este o perioadă destul de dificilă, am hotărât să mă retrag. A fost o decizie foarte greu de luat, m-am gândit foarte mult la ce e de făcut.

Pentru că avem aproape familia, părinții care sunt mai expuși și sunt în grupa de risc. Cred că este un risc pe care nu trebuie să mi-l asum.

Ce am în burtică e mult mai important și pot să renunț la cel mai frumos loc de muncă pe care-l am”, a mai spus Adela.

Loading...