A câștigat Chefi la cuțite și premiul de 30.000 de euro. Ce vrea să facă cu banii Narcisa Birjaru

837

Narcisa Birjaru, din echipa mov a chef-ului Cătălin Scărlătescu, a câștigat “Chefi la cuţite” 2021, sezonul 9.

Concurenta s-a remarcat prin preparatele ei, dar şi cu bunul simț şi atitudinea pozitivă pe care a avut-o de-a lungul competiţiei.

Cu toate acestea, nu puțini au fost cei care au contestat meritul său de a câștiga Chefi la Cuțite.

Împreună cu trofeul Chefi la cuțite, Narcisa Birjaru a câștigat și frumoasa sumă de 30.000 de euro. Simpatica Narcisa a dezvăluit pentru a1.ro ce intenționează să facă cu banii, dar și cum i s-a schimbat viața după participarea la acest show culinar.

Iubită și contestată, în același timp, de fanii emisiunii, concurenta din echipa lui Chef Cătălin Scărlătescu a dat tot timpul dovadă că e o luptătoare și a depășit pas cu pas toate probele competiției, fără a intra în conflict cu cineva.

Și, spre surprinderea multora care nu îi dădeau nicio șansă, Narcisa a demonstrat că și o femeie poate câștiga în sfârșit, după 8 sezoane, marele premiu al competiției Chefi la cuțite.

Ce vrea să facă cu banii Narcisa Birjaru

Întrebată ce vrea să facă cu cei 30.000 de euro, Narcisa Birjaru a declarat pentru Antena1:

„Încă nu știu exact. Mi-aș dori să dau avans, să îmi cumpăr o casă nouă, dar, pe viitor, mi-ar plăcea să am și un restaurant al meu în care să includ o bună parte dintre preparatele pe care le-am gătit în acest show.

Pe meniu va sta la loc de cinste prăjitura lui mamaie și tocana specifică gătită în semifinală. Rămâne de văzut!”.

În același timp, Narcisa Birjaru s-a declarat încântată de notorietatea pe care a câștigat-o odată cu participarea la acest concurs:

„Mă recunosc oamenii pe stradă și foarte mulți dintre ei îmi scriu mesaje pe conturile mele de social media. Mă susțin, mă încurajează și sunt alături de mine. Mă bucură mult fiecare mesaj și încerc, pe cât posibil, să răspund tuturor”.