Veste Tristă! Mioara Roman, internată la spital. Mama Oanei Roman se simte din ce în ce mai rău

461

Clipe grele în familia Oanei Roman. După ce fiica sa a ajuns la spial după ce a făcut febră, și mama sa are nevoie de internare.

„Mama s-a simțit rău zilele trecute, starea ei s-a agravat.

Testul Covid a ieșit negativ, mâine o internăm pentru trei zile. Vineri merg eu să o iau de la spital”, a declarat Catinca Roman.

În luna decembrie, chiar înainte de Crăciun, fosta soție a lui petre Roman a ajuns iar la spital.

„Mama s-a simțit foarte rău, a trebuit să chem salvarea. Am chemat o salvare privată, pentru că altfel probabil aș fi așteptat 2-3 zile.

Au venit în 45 de minute. I-au făcut un control și au hotărât să o ia la spital pentru mai multe investigații.

Numai că la spital, din cauza situației cu Covid-ul, eu nu am putut să intru. Norocul meu e că a venit salvarea destul de repede, eram foarte speriată de faptul că o să vină foarte greu.

Avantajul că având un abonament la spital privat, lucrurile s-au mișcat puțin mai repede. Vă mulțumesc mult pentru toate gândurile. Doamne ajută!”, declara Oana Roman în acea perioadă.

Mioara Roman suferă de o boală gravă

Mioara Roman (80 de ani) suferă de maladia Parkinson (boală degenerativă ce survine în urma distrugerii lente și progresive a neuronilor.

Întrucât zona afectată joacă un rol important în controlul mișcărilor, pacienții prezintă gesturi rigide, sacadate și incontrolabile, tremur).

„Mama are multe afecțiuni, dacă o vezi nu o recunoști. La ea îmbătrânirea a fost bruscă.

Am vrut să o internez, dar nu am putut din cauza pandemiei. Are un Parkinson foarte agresiv, nu poate să-și folosească o mână!

E greu, nu ești pregătit! Tata știe, dar ce poate să facă? Eu nu merg decât la un spital privat, pentru că acolo mi-au salvat viața.

Mama are boală degenarativă ce nu poate fi controlată”, a povestit Oana, plângând, în emisiunea Andreei Mantea de la Kanal D.

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!