Andreea Mantea este superbă, dar iată cum arată mama ei! Seamănă ca două picături de apă

392

Toată lumea o cunoaște pe Andreea Mantea, însă v-ați întrebat vreodată cum arată mama sa? Seamănă ca două picături de apă!

Imaginea postată pe rețelele de socializare! Fanii au fost copleșiți!

Andreea Mantea este fără îndoială una dintre cele mai frumoase și apreciate prezentatoare TV din România.

A reușit să ajungă la sufletul tuturor prin profesionalismul de care dă dovadă, dar mai ales, prin faptul că întotdeauna a fost o persoană sinceră, deschisă și asumată atunci când a venit vorba despre viața personală.

Andreea Mantea este superbă, dar iată cum arată mama ei! Seamănă ca două picături de apă

Și pentru că are o relație strânsă cu fanii săi, recent, Andreea Mantea a surprins pe toată lumea cu postarea făcută pe rețelele de socializare.

Focoasa brunetă a postat o fotografie alături de mama și de fiul său, reușind să emoționeze pe toată lumea. Ei bine, dacă v-ați întrebat vreodată cu cine seamănă prezentatoarea TV, ei bine, galeria foto stă drept dovadă. Andreea și mama sa seamănă ca două picături de apă!

În secțiunea de comentarii, fanii s-au întrecut unii pe ceilalți în mesaje care mai de care mai frumoase și pline de gânduri pozitive la adresa mamei vedetei, copleșind-o cu laude.

Ce spune Andreea Mantea despre iubitul său

În urmă cu ceva timp, diva sexy a dat cărțile pe față în legătură cu iubitul său!

Prin intermediul unui filmuleț postat pe contul de YouTube, Andreea Mantea a precizat că nu-și ascunde partenerul și că doar a decis să-și țină viața personală departe de ochii lumii.

Vedeta consideră că s-a maturizat și că nu vrea să nu mai aibă prea curând de a face cu gurile rele, motiv pentru care își ține fericirea doar pentru ea.

”Nu-l ascund! Pur și simplu am ales să nu mai vorbesc despre viața mea personală. N-a fost ceva ce mi-am propus. Cred că am îmbătrânit. Odată cu vârsta vine și maturitatea.

N-am stat să mă axez că am sau n-am, că merge sau nu merge. La câte probleme am avut până acum…unde ajungeam?”, a spus vedeta, în videoclipul postat pe YouTube.

Deja nu mai este un secret pentru nimeni faptul că frumoasa brunetă a suferit de mai multe ori din dragoste, și acesta fiind, de altfel, un alt motiv pentru care nu vrea să-și expună partenerul de viață pe rețelele de socializare și nu numai.

”Decât să-mi văd numele scris cu tot felul de povești d-astea. Odată cu vârsta te axezi pe ce e mai important. Cred că pur și simplu mi-a fost teamă.

Am alte lucruri pe care să mă concentrez, și anume să-l cresc pe David. Îmi e bine așa, cred că asta este răspunsul. De ce să schimb ceva care merge?”, a mai declarat Andreea Mantea.

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!