Prima ieșire publică a Marcelei Fota, după moartea soțului său! Ce le-a spus cântăreața fanilor! ”Dacă viața te doboară”

La doar trei zile după Crăciun, în familia Marcelei Fota s-a petrecut o mare tragedie!

Vedeta și-a pierdut soțul în urma unui infract, iar până acum nu a făcut nicio declarație în acest sens de la evenimentul nefericit din viața sa!

Totuși, iată că în urmă cu puțin timp aceasta a postat pe Facebook câteva cuvinte despre perioada neagră pe care o trăiește!

Soțul Marcelei Fota a murit din cauza unui infarct

Nimic nu este mai greu decât pierderea unei persoane dragi din familie, iar Marcela Fota știe ce înseamnă această situație, asta după ce la doar trei zile de la Crăciun, în perioada cea mai frumoasă a anului, în familia ei s-a petrecut o mare tragedie.

În timp ce se afla cu soțul ei la rând la coadă la taxe și impozite, bărbatului i s-a făcut rău, iar imediat la fața locului a intervenit o ambulanță care a încercat să-i acorde ajutorul!

Starea lui nu era deloc una bună, iar imediat au început manevrele de resuscitare preț de mai multe zeci de minute!

Medicii au fost nevoiți să declare decesul bărbatului după ce manevrele lor de-al reduce la viață au fost în zadar, iar cântăreața a văzut cum cel lângă care e de 13 ani s-a stins chiar lângă ea, neputând să facă nimic!

Prima ieșire publică a Marcelei Fota, după moartea soțului său!

Vestea morții a picat ca un trăsnet pentru ea, dar și pentru toată familia, cât și pentru cei care l-au cunoscut pe bărbat, și cu toți au fost profund îndurerați când au aflat de tragedia prin care trece cunoscuta cântăreață de muzică populară!

În toate aceste săptămâni vedeta nu a făcut nicio declarație în acest sens, deoarece cu siguranță starea sa nu este una tocmai bună după un asemenea eveniment tragic.

Dar iată că în urmă puțin timp a decis să posteze câteva cuvinte pe Faceebok despre situația în care se află, parcă încurajându-se să meargă mai departe, căci cursul vieții așa este și nu se poate schimba cu nimic!

”Nu lăsa sufletul să moară oricâte ți s-a întâmpla, iar dacă viața te doboră încerc să fac o lecție din ea”,

a fost fotografia pe care a postat-o cântăreața pe contul său de socializare, făcând referire la momentul în care se află!

Cu doar câteva zile înainte de tragedie, Marcela Fota a fost invitată la un interviu unde nici măcar nu i-ar fi trecut prin cap ceea ce urma să se întâmple!

Aceasta a discutat despre cariera sa muzicală, iar întrebată de familie și despre soțul ei, vedeta a avut numai cuvinte de laudă la adresa tatălui fiului său! Cei doi aveau plănrui mari pentru acest an, iar cântăreața de muzică populară spunea că 2021 va fi anul său și al partenerului ei…însă din păcate nu se va mai întâmpla.

În tot acest timp, sora Marcelei Fota, Mariana Ionescu Căpitănescu a fost tot timpul alături de ea, iar asta va face în continuare, căci vedeta traversează cea mai neagră perioadă din viața sa și are nevoie de ajutor!

”La început este șocul…., vezi, auzi de moarte, dar crezi că ești departe de ea… Nu este așa, moartea merge la pas cu tine…

Minel Păpăroiu, cumnatul meu, a fost un om discret, altruist, iubitor, gata să se sacrifice pentru cei din jur. Și totuși, nu a mai putut sta cu noi… ”, spunea Mariana Ionescu Căpitănescu în mediul online!

Loading...