Cum arată acum Mihaela Borcea, la 9 ani după divorț

1.853

Mihaela Borcea se ocupă în continuare de afaceri la 9 ani după divorțul de Cristi Borcea. Mamă a trei copii, ea și-a refăcut viața și trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

Mihaela Borcea, o nouă relație de ani de zile

Fosta soție a lui Cristi Borcea a început o relație de mai mulți ani cu fostul polițist Sorin Rap, cel care i-a fost angajat pe postul de șofer.

Cei doi au petrecut aproape toată vara la mare, în stațiunea Olimp unde au un business. Iubirea dintre ei se citește pe fața lor, iar cei doi par mai îndrăgostiți ca niciodată.

Pentru că sezonul estival este pe sfârșite, fosta doamnă Borcea și-a anunțat deja clienții pe un site de socializare că îi așteaptă cu brațele deschise și anul viitor.

Bat clopotele de nuntă

Atât Mihaela Borcea, cât și Sorin Rap sunt divorțați și au copii din fostele căsnicii, însă surse apropiate din aturajul celor doi spun că cei doi au planuri de căsătorie, cât de curând.

Cererea în căsătorie a fost lansată la începutul lunii februarie, însă marele eveniment se lasă încă așteptat, cel mai probabil cei doi au așteptat să se încheie sezonul estival, ca să se poate dedica și pregătirilor de nuntă.

Dacă fosta doamnă Borcea se pregătește a doua oară de nuntă, Cristi Borcea este deja la al treilea mariaj și trăiește în prezent o poveste de dragoste cu Valentina Pelinel, căreia i-a dăruit și trei copii.

Valentina Pelinel a știu ce vrea încă de mică. Lumea modei și viața de manechin le-a cunoscut când încă nu era majoră, iar ea a părăsit școala pentru că voia să facă bani. Apoi, s-a mutat în America, unde a făcut o avere impresionantă.

Chiar și acum, vedeta aduce bani în casă, și nu doar afaceristul Cristi Borcea rotunjește veniturile familiei. Valentina Pelinel are o firmă de management, ce îi aduce un venit anual de peste 100.000 de dolari.

În același timp, vedeta are și un apartament în închiriere în New York, pentru care primește 40.000 de dolari pe lună. Aceasta l-a cumpărat în vremea în care locuia în State și era model.

Valentina Pelinel a plecat de acasă la vârsta de 15 ani, după moartea tatălui ei. Succesul său a venit rapid, iar ea a putut să își întrețină mama și sora cu ce câștiga.

Tot trei copii are și cu Mihaela: Antonia Melissa, Patrick și Michael Angelo Borcea, iar cu Alina Vidican, omul de afaceri are 2 copii.

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!