Cine e și cum arată prima soție a lui Laurențiu Reghecampf? Femeia spune că a înșelat-o pe Anamaria Prodan cu ea

15.378

Antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf a trait o poveste de dragoste alături de impresara Anamaria Prodan.

Împreună au patru copii, două fete din prima căsnicie a soției sale, Sarah și Rebeca, Bebe, rodul iubirii lor, și Luca, fiul antrenorului din prima căsătorie.

Cum arată și cine este prima soție a lui Reghe?

Cine e și cum arată prima soție a lui Laurențiu Reghecampf? Femeia spune că a înșelat-o pe Anamaria Prodan cu ea

Laurențiu Reghecampf, în vârstă de 46 de ani trăiește în prezent una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa.

Laurențiu Reghecampf divorțează de Anamaria Prodan și acum el și-a găsit fericirea în brațele altei femei. Numele acesteia este Corina, o tânără originară din Deva. Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată în Dubai, acesta fiind și locul în care s-au îndrăgostit și și-au început relația.

Înainte să se căsătorească cu impresara, Reghe a fost căsătorit cu Mariana Boldea, acum Pfeiffer, timp de 14 ani. Cei doi au avut împreună o fetiță, care a murit la un an și patru luni, din cauza unei probleme a inimi. Trei ani mai târziu, Mariana l-a adus pe lume pe Luca.

Ei bine, la scurt timp, relația dintre ei a început să scârțâie. Deși o cunoștea pe Anamaria Prodan, nu au păstrat niciodată legătură. După ce s-au regăsit, Ana era divorțată, iar antrenorul își căuta probabil un motiv să se despartă de soția sa, mai în vârstă cu 10 ani decât el.

Cum arată Mariana, prima soție a lui Reghecampf?

În prezent, Mariana trăiește în Germania, unde o duce foarte bine. Nu numai că și-a refăcut viața, dar are și o afacere de succes.

Mariana și-a deschis un salon de înfrumusețare, iar în urmă cu câteva luni, acesta a fost premiat pentru calitatea serviciilor de către o asociație de profil.

Totodată, afacerista a vorbit la un moment dat despre relația ei cu Reghe. Aceasta susține că până în momentul în care divorțul dintre ea și antrenor s-a finalizat, cei doi au continuat să aibă relații sexuale.

„ După divorț, ei au mers în Las Vegas și s-au căsătorit. Am făcut dragoste cu Laurențiu și după ce s-a căsătorit cu Ana. Am acceptat pentru că îl iubeam”, spunea ea.