Motivul pentru care Angela Rusu nu își va alăpta fetița. De ce a luat vedeta această decizie

1.102

Angela Rusu este în culmea fericirii după ce a dat naștere celui de al treilea copil.

Vedeta a dezvăluit cum e viața de mămica la vârsta de 47 de ani și cum se descurcă cu creșterea celei mici după ce deja a acumulat experiență de la ceilalți doi copii pe care îi are.

Angela a mărturisit că a decis să nu o alăpteze pe fiica sa și a explicat de ce a ales acest lucru.

Angela Rusu este în culmea fericirii de când a devenit mămică pentru a treia oară. Vedeta a dezvăluit cum este viața la al treilea copil și cum se descurcă cu micuța sa acum când deja are experianța din urmă a celor doi copii.

Angela a mărturisit că nimic nu este ca înainte și stările și trăirile sunt diferite la fiecare copil, însă de această dată este puțin mai greu pentru că viața de mămică la 47 de ani nu se compară cu viața de părinte la vârsta de 27 de ani, astfel că recunoaște faptul că îi este puțin mai greu acum.

”Este foarte frumos, numai că e foarte greu. Mi s-a schimbat viața radical și toată atenția e doar spre Măriuca. Pot să spun că este foarte diferită viața cu un copil la 47 de ani, față de viața cu un copil la 27 de ani.

Eu, când am născut-o pe Rebeca, aveam 27 de ani, eram tânără, nu aveam atâtea informații, dar mă descurcam (mai are două fiice, Larisa și Rebeca – n.red.). Acum este altceva, pentru că fizic nu mai ai atâta energie, în plus medicii nu fac decât să te panicheze cu atâtea păreri.

M-a apucat un pic panica cu informații de la o mie de medici. Le cer opinii la cum să procedez cu colicii, toți recomandă altceva, unul îmi zice că nu e bună apa de mare pentru nas, ci serul fiziologic, altul îmi spune să nu trezesc fata din somn ca să o hrănesc, altul îmi zice să o scol la trei ore.

Am simțit că o iau razna până am găsit pe cineva bun”, a povestit Angela Rusu pentru Click.

De ce nu își va alăpta Angela Rusu cel de al treilea copil

Vedeta a povestit că nu dorește să o alăpteze pe fiica sa nou-născută. Angela a explicat de ce a decis să facă acest lucru și a motivat alegerea pe care a luat-o.

Femeia este de părere că nu e în regulă să o obișnuiască pe cea mică la sân, astfel că știe că urmează perioada eventimentelor când ea va fi nevoită să fie mai mult plecată și că decizia luată este pentru binele fetei ei.

”Nu o alăptez deloc, din cauza evenimentelor. Noi începem din iulie și m-am gândit că este greu și pentru ea să se învețe la sân și apoi să întrerup. Suntem în perioada de adaptare, am găsit un lapte potrivit pentru ea. Încercăm sa ne formăm programul după ea”, a mai adăugat Angela Rusu.