Decizia luată de Oana Roman după divorțul de Marius Elisei. Vedeta face mari schimbări. “Le-am vândut pe toate”

795

După divorțul de Marius Elisei, Oana Roman a luat o decizie importantă. Vedeta s-a hotărât să schimbe mai multe aspecte ale vieții sale și să se bucure de noua experiență.

Chiar dacă va fi mamă singură, vedeta are planuri mari și nu se dă bătută cu ușurință de destin.

Aceasta a dezvăluit fanilor săi de pe internet ce schimbări a pregătit în viața ei.

Oana Roman, decizie după divorțul de Marius Elisei

După ce a anunțat că tatăl fiicei sale, nu va mai forma o familie cu ea și Iza, Oana Roman a trecut la schimbări.

Pentru că nu este cazul să se resemneze și să își plângă de milă, vedeta a luat o decizie importantă,pe care a împărtășit-o urmăritorilor de pe Instagram.

Pentru că este extrem de activă în mediul online, Oana face parte inclusiv din mai multe grupuri de Facebook. Activitatea de acolo îi dă o stare de bine vedetei.

Cele patru grupuri de Facebook sunt destinate vânzării diferitelor produse precum genți, încălțăminte, haine.

Cum Oana deține o garderobă impresionantă, aceasta a decis să facă o schimbare și să găsească o metodă de a recicla produsele pe care le deține. Vedeta a sortat articolele vestimentare pe care le deține și le-a donat sau le-a vândut.

De asemenea, cu această ocazie, Oana a legat și prietenii frumoase cu alte femei interesate de modă.

Am decis să nu mai cumpăr tot felul de lucruri care nu îmi trebuie neapărat. Apoi, am scos tot din dulap şi m-am apucat să sortez. Bine, eu am şi slăbit foarte mult iar curăţenia asta trebuia făcută oricum.

M-am gândit aşa: ce obiect nu mai port de ceva vreme îl pun deoparte. La final, o parte dintre haine le-am donat, iar pe cele de bună calitate le-am vândut pe toate.

Nu este o ruşine să faci asta. Sunt foarte mulţi oameni care recurg la treaba asta, a spus Oana Roman, pe Instagram.

Care este motivul pentru care Oana și Marius divorțează

În luna decembrie, chiar în preajma sărbătorilor de iarnă, Oana Roman și Marius Elisei anunțau că se despart.

Deși inițial se credea că motivul despărțirii este Mioara Roman, mama vedetei, care locuiește în ultima vreme în casa celor doi parteneri, se pare că altceva a intervenit în relația de cuplu.

Decizia de a divorța pare să fi aparținut soțului Oanei, după cum chiar vedeta a povestit.

Practic nu am avut de ales. Nu a fost decizia mea, nu a fost dorinţa mea. Eu am făcut tot ce am putut, ce am demonstrat că pot, am făcut-o pentru noi ca familie, n-a fost de ajuns.

Am înţeles că nu se mai poate merge mai departe şi o să-mi văd de drumul meu, atât din punct de vedere al vieţii profesionale cât şi personale.

Cred că e cea mai bună decizie şi cea mai corectă. Eu trebuie să mă concentrez să-mi văd de acest copil minunat pe care îl am şi să-mi văd de viaţa mea, a dezvăluit Oana Roman în cadrul emisiunii „Trăiri cu Andreea Mantea”.

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!