Dosar penal pentru bărbatul care a trântit un copil la pământ într-un loc de joacă. Cine este de fapt agresorul

631

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara au deschis un dosar penal sub acuzația de loviri sau alte violențe pe numele unui bărbat de 29 de ani care a trântit un copil la pământ într-un loc de joacă.

Un băiat, în vârstă de 13 ani, a fost aruncat la pământ de tatăl unui alt copil, chiar în incinta locului de joacă.

Cazul a avut loc, duminică 7 februarie, într-un parc din Hunedoara.

Părinții aflați în parc au asistat la scenele de groază, însă, nimeni nu i-a sărit minorului în apărare.

IPJ Hunedoara susține că fiul bărbatului s-a certat cu un copil în spatele blocului.

Drept pentru care adultul și-a ieșit din fire și l-a agresat pe colegul de joacă al fiului său. Copilul a fost transportat la Spitalul Municipal Deva pentru a primi îngrijiri medicale.

Ce s-a întâmplat la locul de joacă

Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată pe numărul unic de urgență 112, desprefaptul că un copil a fost trântit la pământ de un părinte în zona unui parc, situat pe raza municipiului Hunedoara.

Imediat la fața locului s-a deplasat o echipă de ordine publică care a stabilit faptul că în timp ce se aflau lângă un leagăn doi minori s-au certat, iar la scurt timp tatăl unuia dintre ei l-a luat pe celălalt minor l-a ridicat, după care l-a trântit la pământ.

Minorul a fost preluat de un echipaj al ambulanței și transportat la spitalul municipal Deva, pentru îngrijiri medicale.

În urma cercetărilor, a fost identificat prezumtivul autor al faptei, un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Hunedoara care a declarat că în momentul în care a auzit că fiul său s-a certat cu un alt copil, în spatele blocului, s-a adus la acesta și într-un moment de furie l-a trântit la pământ, după care a plecat.

Dosar penal pentru bărbatul în vârstă de 29 de ani

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de loviri sau alte violențe, iar persoana bănuită urmează a fi reținută, pentru 24 de ore. scrie kanald.ro

Mama copilului care a fost agresat de unchiul său într-un loc de joacă recunoaşte că a fost afectată de incident.

Femeia susţine că agresorul obişnuia să îşi lovească şi soţia, care acum este din nou însărcinată.

În ceea ce-l priveşte pe copil, acesta s-a plâns că are dureri de spate.

“Eu l-am întrebat dacă îl doare ceva şi mi-a spus: atâta mami mă doare spatele. Din câte am auzit, el e la pârnaie. Este bărbatul soră-mii.

Pe soră mea a bătut-o, dar asta e treaba lor. Eu zic de copil că s-a dus în parc, s-a certat cu vărul său şi de acolo a pornit tot.

Copilul mi-a zis că nu mai ştie nimic că s-a trezit la spital. Acum am dat declaraţie şi poliţia a spus că în funcţie de cum se simte copilul şi mergem în judecată. Aştept să iasă tatăl lui de la lucru şi să mergem la spital.

M-a afectat cam mult, nu mi se pare aşa normal. Copilul e un pic cam rău, dar nu trebuie să faci aşa ceva”, a declarat mama copilului pentru Observator.

De cealaltă parte, sora femeii, însărcinată în cinci luni, şi copilul agresorului, în vârstă de opt ani, au fost preluaţi de DGASPC. Cei de acolo nu ştiau cazul pentru că nimeni nu a depus plângere împotriva bărbatului.

Agresorul copilui lucrează ca electrician la Casa de Cultură din Deva. Primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouţanu, spune că norocul copilului a fost faptul că nu era asfalt, altfel ar fi putut avea loc “o tragedie”.