Carmen Șerban părăsește definitiv România! „Mă simt mai respectată acolo”

720

Carmen Șerban va părăsi definitiv România. Interpreta de muzică de petrecere a luat această decizie radicală, fiind convinsă că acolo este mult mai apreciată de oameni.

Vedeta a scos la vânzare tot ce deținea aici.

Carmen Șerban părăsește definitiv România

Carmen Șerban a dezvăluit, în exclusivitate pentru Antena Stars, că își dorește să plece definitiv din România, pentru a face o schimbare majoră în viața ei, după care tânjește de ceva timp.

Interpreta de muzică de petrecere a mărturisit, în cadrul unui interviu pentru Antena Stars, că a pus la vânzare unul dintre apartamentele pe care le deținea în Capitală, pe care speră să obțină suma de 170.000 de euro.

Mai mult, artista a ținut să precizeze că mai are o locuință la Timișoara, de care nu se poate descotorosi, considerând că banii pe care îi va încasa din vânzarea apartamentului din Pipera vor fi suficienți pentru a-i investi în locuința sa din Anglia, acolo unde a ales să se mute definitv.

Artista este încrezătoare în forțele proprii și a mărturisit că se simte mult mai în siguranță acolo.

”Decizia este luată de mai mulți ani. Nu sunt sigură că o să mă adaptez, dar voi face pasul.

Cu ani în urmă am vrut să mă mut, dar nu am plecat din cauză că tatăl meu era foarte bolnav și voiam să fiu cât mai aproape de el. Am realizat că mă simt mai respectată acolo.

M-am simțit mai în siguranță acolo. Nu mă las de cântat, eu oricum nu cânt doar în România, eu cânt în toată lumea. Am făcut demersurile să-mi cumpăr o locuință acolo.

Am scos apartamentul din Pipera la vânzare pentru că mai am unul, am și o casă la Timișoara și nu am ce să fac cu atâtea, vreau să investesc acolo, să-mi cumpăr acolo”, a spus Carmen Șerban pentru sursa citată.

Cu ce se ocupa Carmen Șerban înainte de a deveni artist

Cântăreața Carmen Șerban avea cu totul altă meserie, înainte de a deveni artist, în urmă cu 25 de ani.

,,Am început să cânt din pasiune, fără să cred vreodată la momentul acela că voi avea parte de iubirea și aprecierea unui public atât de numeros.

Sunt confecționer de încălțăminte categoria 2 de bază. Apoi, după căderea lui Ceaușescu s-a dat afară o parte din personal”, a declarat Carmen Șerban pentru emisiunea Vorbește Lumea de la PRO TV.

Artista a mărturisit că a avut mai multe locuri de muncă, înainte de a se apuca de cântat.

“Am făcut pâine, am făcut contabilitate, am lucrat la o fabrica de pantofi… Făceam focul cu țiței când făceam pâine într-un cuptor vechi de o sută de ani.

Aveam echipă de brutari, dar eu eram mai tot timpul acolo, lucram de noapte, să pregătim pâinea pentru livrarea de dimineața.”, a spus Carmen Șerban despre o parte din viața ei.

Interpreta de muzică de petrecere a declarat că a trecut prin multe. Însă, după zece ani de locuri de muncă a decis să se apuce de muzică, prima ei pasiune.

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!