Ce nu i-ar ierta Mirela Vaida soțului ei: ”Sper că n-a făcut”

Mirela Vaida este căsătorită de zece ani cu Alexandru Vaida și are trei copii cu acesta.

Într-un interviu recent, Mirela Vaida a mărturisit cum decurge relația cu soțul ei, dar și ce nu i-ar ierta acestuia niciodată.

Ce nu i-ar ierta Mirela Vaida soțului ei: ”Sper că n-a făcut”

Mirela Vaida, îndrăgita prezentatoare a emisiunii Acces Direct, a dezvăluit într-un interviu recent, cum decurge relația cu soțul ei, Alexandru Vaida.

Mirela Vaida a spus și ce nu i-ar putea ierta partenerului ei, cu care este împreună de zece ani și cu care are trei copii.

În ceea ce privește Ziua Îndrăgostiților, Mirela Vaida a precizat că nu a sărbătorit momentul într-un fel special, alături de soțul ei, deoarece a fost ocupată cu filmările pentru emisiune.

”Nu mai obişnuim să sărbătorim. De la primul copil încolo lucrurile s-au schimbat. Ziua Îndrăgostiţilor poate fi în fiecare zi sau se poate întâmpla să n-ai timp niciodată să mai serbezi, pentru că suntem în permanenţă înconjuraţi de copii şi sigur că nevoile lor primează.

Anul ăsta clar nu vom face ceva special duminică, pentru că în weekend-uri eu filmez pentru proiectul „Te cunosc de undeva!”, însă cred că noi suntem destul de îndrăgostiti şi astăzi, nu trebuie să mai serbăm.”, a afirmat prezentatoarea.

Mirela Vaida a mărturisit și ce declarații ale soțului o impresionează. Acestea sunt unele ”firești”, spune ea.

”Declaraţiile simple. Cum ar fi, „Mă simt împlinit!”, „Sunt un om liniştit, mă uit în jurul meu şi vă am pe voi, nu-mi mai trebuie nimic!”, „îmi este inima plină!”.

Declaraţii foarte simple, fireşti, în care vorbim despre faptul că suntem împliniţi şi îi mulţumim lui Dumnezeu pentru ceea ce avem.” a mai adăugat Mirela Vaida.

Legat de ce nu ar putea să-i ierte vreodată lui Alexandru Vaida, prezentatoarea a detaliat că nu știe ce anume, pentru că acesta nu i-a greșit niciodată ”atât de rău.”

Loading...