Cate clase are Jador! “Provin dintr-o familie modestă din Bacău, am avut o copilărie grea…

8.340

Puțini sunt cei care se întreabă: ”Ce studii are, de fapt, Jador?”. Faimosul cântăreț ar putea da clasă multor ”vedete” apărute peste noapte.

De când a devenit persoană publică, Jador a atras multe antipatii. Gurile rele l-au subestimat chiar de la început din cauza etniei sale. Ceea ce nu știu mulți este faptul că Jador are studii superioare.

Ce studii are Jador și care este meseria lui de bază

La ora actuală, Jador face bani frumoși din cariera pe care și-a clădit-o. Videoclipurile de pe YouTube au milioane de vizualizări, ceea ce înseamnă multe zerouri în contul bancar.

De-a lungul timpului, artistul a fost pus la zid din cauza etniei sale și a fost marginalizat, însă, ceea ce puțini știu este că Jador are studii superioare și a terminat o facultate prestigioasă din București.

Jador s-a laudat la un moment dat pe retelel de socializare pentru faptul ca este si masterand si nu este unul oarecare:” „Unul dintre puținii rromi care sunt licențiați în economie și în curând și masterand!”, a postat Jador.

Jador a absolvit Academia de Studii Economice din Bucureşti în cadrul Facultății de Relații Economice. La un moment dat, artistul a anunţat că va deveni şi masterand, pe aceeaşi specializare, mărturisind că are de gând să meargă mai departe cu masterul:

”Unul dintre puținii ţigani care sunt licențiați în Economie și, în curând, și masterand!”, a spus Jador pe Instagram.

A crescut într-o familie modestă de la țară, iar condițiile nu erau tocmai cele mai bune. A fost un elev silitor și ambițios de mic indiferent de împrejurări. Este obișnuit cu greul încă de la o vârstă fragedă și a muncit de mic pentru ca visul său să devină realitate:

“Provin dintr-o familie modestă din Bacău, am avut o copilărie grea, dar totuşi frumoasă. Sunt masterand în cadrul ASE-ului şi cânt la evenimente!”, mai mărturisea Jador, înainte de-a deveni celebru.

Jador a crescut într-o familie numeroasă și cu frică de Dumnezeu.

Este mândru de cei care l-au crescut și nu de puține ori a declarat că este în stare de orice pentru frații și părinții lui.

De când a început să fie cunoscut, Jador a făcut tot posibilul să le ofere o viață liniștită și frumoasă celor dragi lui. scrie cancan.ro

Datorită notorietății sale atât pe plan național, cât și internațional, acesta cere sume frumoase de bani pentru a încânta inimile oamenilor cu melodiile sale care fac milioane de vizualizări.

Artistul se duce la evenimente private, nunți, botezuri, unde interpretează live celebrele sale manele.

Cu toate că nu se numără printre cei mai scumpi artiști, cei care vor să-l invite la petreceri trebuie să știe că banii pentru artist nu sunt chiar puțini.

Iată că, pentru a-l asculta live la nunta ta, alături de invitații de la eveniment, ar trebui să scoți din buzunar între 4.000 și 5.000 de euro pentru o singură oră de cântat, iar în condițiile în care i se cerea ca actul artistic să fie mai lung de o oră, organizatorul trebuia să mărească onorariul.

Artistul a făcut dezvăluiri emoționante despre perioada în care nu era cunoscut. Jador spune că a plecat de jos și a cântat de mic copil, chiar dacă a fost umilit și jignit, Jador nu a renunțat la visul lui. ”Am fost scuipat, umilit, jingit.

Cantam la un restaurant, eram la inceput si era un baiat acolo… eu imi doream foarte mult sa cant si baiatul mi-a spus sa cant, nu avea cum sa nu ii placa si mi-a spus sa raman acolo. Și aveam o ratie de facut, trebuia sa fac bani. Eu veneam cu autobuzul, eram mic, de la 14 ani am inceput treaba asta. Terminam uneori la 2 noaptea,

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!