Primele imagini de la înmormântarea Prințului Philip. Rudele, înmărmurite de durere FOTO

Primele fotografii de la înmormântarea Prințului Philip. Ceremonia de înmormântare a prințului Philip va începe în scurt timp, iar rudele ducelui de Edinburgh au pornit în drum spre Windsor.

Prințul William, Ducesa de Cambridge și Regina Elisabeta a II-a sunt împietriți de durere.

Prințul William și soția sa, ducesa de Cambridge au fost surprinși în timp ce părăseau casa din Londra pentru a participa la înmormântarea regală ceremonială a prințului Philip care va avea loc în scurt timp.

Îmbrăcați în negru și cu măști de protecție de culoare neagră, Kate și William au plecat de la Palatul Kesington, spre Windsor.

Printul William si Kate au plecat spre ceremonia de înmormântare.

Ducesa de Cambridge și-a accesoriat ținuta cu un choker și cercei din perle.

Colierul de tip chocker, din perle, purtat de Kate Middleton la înmormântarea Prințului Philip face parte din colecția de bijuterii a Reginei Elisabeta. Acesta i-a fost dăruit reginei de către guvernul japonez, în anii 90.

Acesta a mai fost purtat atât de Regină, cât și de Prințesa Diana în spațiul public.

În ultimii ani, însă, a fost văzută purtându-l doar Kate Middleton. Cea mai recentă ocazie în care l-a purtat a fost un banchet de stat din 2017.

Kate și prințul William se numără printre cei 30 de participanți la ceremonia de înmormântare a ducelui de Edinburgh. Regina Elisabeta a decis ca cei patru copii ai cuplului, Prințul Charles, Printesa Anne, Prințul Andrew și Prințul Edward să participe la funeraliile soțului său.

Dar și trei dintre nepoții acestuia, Prinții William, Harry și Philip. Reamintim că prințul Philip s-a stins din viață pe 9 aprilie, la vârsta de 99 de ani, din cauza numeroaselor probleme de sănătate.

Fiul regretatului Prinț Philip a fost, de asemenea, văzut îndreptându-se spre funeralii. Acesta era îmbrăcat într-un costum sobru și nu într-o uniformă militară, așa cum ar fi procedat în cazul altei înmormântări.

Amintim că Regina Elisabeta a dispus ca nimeni din familia regală să nu poarte uniforme militare, dat fiind faptul că acest lucru l-ar fi marginalizat pe Prințul Harry.

Acesta din urmă nu mai are dreptul să poarte o astfel de ținută de când s-a retras din rolul de membru regal senior.

Loading...