Cum arată astăzi Thalia. Celebra actriță și cântăreață se apropie de 50 de ani

Thalia este una dintre cele mai cunoscute actrițe de telenovele, dar și o cântăreață de succes.

Vizibilitatea ei a crescut formidabil odată cu rolul din telenovela Sărmana Maria, pe vremea când avea 24 de ani. Timpul a trecut, proiectele în film și muzică au continuat, dar Thalia nu mai arată chiar la fel.

Cum arată Thalia la aproape 50 de ani

Anul acesta, pe 26 august, actrița și cântăreața Thalia schimbă din nou prefixul și împlinește 50 de ani. Vedeta nu mai arată la fel ca atunci când s-a consacrat, însă este în continuare foarte frumoasă, iar asta se vede mai ales din pozele în care nu poartă make-up.

Cum arată astăzi Thalia. Celebra actriță și cântăreață va implini 50 de ani

Actrița este căsătorită din anul 2000 și are doi copii. Soțul ei este producătorul Tommy Mottola, iar copiii se numesc Sabrina Sakaë Mottola Sodi și Matthew Alejandro Mottola Sodi. În acest moment, ei locuiesc în New York.

Thalia este foarte activă pe rețelele sociale, unde postează poze cu ea, cu soțul și cu cei doi copii, atât acasă, cât și în vacanțele în care merg împreună. De asemenea, ea este implicată în diverse proiecte care promovează un stil de viață sănătos.

Am învățat să-mi pun mintea mai presus de corp. Nu contează cum mă simt. În fiecare dimineață mă ridic din pat și îmi încep rutina.

Disciplina este cea mai bună prietenă a mea, alături de antrenamentul fizic și alimentația echilibrată. Menținerea unei atitudini focusate, pozitive, și recunoștința pentru ceea ce ești și deja ai te vor ajuta să supraviețuiești acestei afecțiuni, spunea actrița, la un moment dat, făcând referire la boala Lyme de care suferă.

Acum, Thalia are o colaborare cu Avocados From Mexico, cu care a lansat un canal de Youtube intitulat Avocado Nation, în care vedeta arată rețelele pe care le prepară din avocado, dar și exercițiile fizice care o ajută să se mențină în formă.

Thalia – succes răsunător în telenovele

Născută în Ciudad de Mexico, Thalia avea să devină una dintre cele mai iubite actrițe de telenovele din întreaga lume. În cele mai multe dintre telenovelele în care a jucat a avut rolul principal, fiind supranumită regina telenovelelor.

Thalia a făcut carieră și în muzică. Albumele ei au fost premiate cu multi-discuri de platină în America Latină, fiind considerată Regina muzicii pop.

Succesul său a fost răsunător pe plan mondial, ea reușind să vândă 25 de milioane de discuri în întreaga lume.

Thalia s-a născut pe data de 26 august într-o familie cu origini mexicane și spaniole, fiind al cincilea și ultimul copil al familiei sale. Tatăl acesteia era cercetător, doctor în patologie, criminalist și scriitor, iar mama sa pictoriță.

Thalia a început să apară în mass-media încă de la o vârstă fragedă, ea fiind selectată pentru un rol într-o reclamă televizată când avea doar un an.

După trei ani de la participarea ei televizată în „Luz y sombra”, Thalia și-a reluat cariera de actriță și a fost protagonista telenovelei „María Mercedes”, prima din seria cunoscută sub denumirea de „Trilogía de las Marías” (Trilogia Mariilor), produsă de Televisa.

Pentru acest rol, artista a obținut premiul TVyNovelas în ediția din 1993, pentru „cea mai bună actriță tânără”. În 1994, Televisa a produs telenovela Marimar și, în anul următor, seria s-a încheiat cu „Sărmana Maria”.

Loading...