Ce s-a ales de fiica lui Edith Gonzales. Actrița își făcea griji pentru adolescentă. Scrisoarea emoţionantă lăsată de Edith Gonzalez fiicei sale: „Până la urmă, suntem praf de stele“

18.470

Au trecut doi ani de când Edith Gonzales s-a stins și a lăsat în urmă o familie îndurerată și fani din toată lumea care au plâns-o.

Actrița avea doar 54 de ani când a murit după ce s-a chinuit multă vreme cu o boală nemiloasă. Singura ei grijă când era în viață era ce se va întâmpla cu fiica ei. Edith Gonzalez a pierdut lupta cu cancerul ovarian la trei ani după ce a fost diagnosticată cu boala. Înainte de a muri, îndrăgita actriţă de telenovele i-a lăsat o scrisoare emoţionantă fiicei sale.

Ce s-a ales de fiica lui Edith Gonzales. Avea doar 15 ani când tânăra ei mamă s-a stins din viață.

Cele două erau foarte apropiate, iar când actrița a murit, a fost crunt pentru amândouă. Pe Edith Gonzales a preocupat-o mult soarta fiicei ei, mai ales când și-a dat seama că boala o va învinge într-un final.

Înainte de a muri, îndrăgita actriţă de telenovele i-a lăsat o scrisoare emoţionantă fiicei sale în vârstă de 14 ani. În scrisoare, regretata actriţă îi transmite fiicei sale şi a politicianului Santiago Creel, că viaţa este frumoasă şi că ea este puternică.

„Într-o zi ţi-au anunţat sosirea, transformându-mi corpul. Am simţit cum ai crescut. Ai venit puternică, delicată, aşteptată şi frumoasă. M-ai făcut mamă. Te-am ţinut în braţe şi m-am gândit, fără să suspectez profunzimea a ceea ce înseamnă să fii mamă, că te voi putea forma. Însă, încet-încet, m-ai învăţat că părinţii nu pot decât să spere că pot fi ghizi pentru copiii lor, în marea imensă ce este viaţa. Nu, iubito, viaţa nu este grea, ci mai degrabă neruşinat de frumoasă. Tu eşti foarte determinată, deşteaptă şi generoasă“, a scris Edith Gonzalez în textul pentru fiica ei.

Edith Gonzalez i-a mai spus fiicei sale şi că o face extrem de mândră:

„Sunt atât de mândră de tine, atât de mândră să te văd construindu-te ca o persoană frumoasă, puternică, veselă şi corectă. Constanza, eşti fetiţa mea, iubirea mea, cerul meu, inima mea, totul pentru mine, şi totuşi, fără dubii, eşti propria ta persoană. Eşti o copilă frumoasă. Pot doar să îţi mulţumesc că mi-ai permis să îţi fiu mamă şi să înţeleg, privindu-te, miracolul vieţii. Până la urmă, suntem praf de stele. Te iubesc, micuţo“.

După moartea mamei ei, viața Constanzei s-a schimbat complet. Ea a plecat din casa în care locuia cu mama ei și cu soțul acesteia, Lorenzo Lazo, și s-a mutat cu tatăl ei biologic, Santiago Creel, care a primit custodia.

Adolescentei nu i-a fost deloc ușor, pentru că nu avea o legătură strânsă cu tatăl ei și schimbarea a fost mare. Totuși, a fost nevoită să se acomodeze în casa acestuia, și în compania logodnicei lui, Paulina Velasco. Constanza a păstrat legătura și cu fratele mamei ei, Victor Manuel Gonzales.

Constanza trăiește acum cu tatăl ei și are două surori mici. Soția lui Creel o iubește mult. La doi ani de la tristul eveniment, Constanza a fost fotografiată, alături de tatăl ei și familia acestuia. Cel care a făcut publică imaginea a fost chiar politicianul mexican.

Constanza apare în imagine alături de tatăl ei, soția lui Paulina Velasco și surorile ei vitrege, Paulina și Miranda Creel Velasco, iar fotografia a fost făcută după ce aceștia au ieșit la vot.

În ciuda tristeții pe care o resimte după pierderea mamei ei, are o familie și se simte iubită. Eu cred că e bine, a dezvăluit o sursă apropiată familiei, potrivit El Heraldo.

Constanza trăiește acum cu tatăl ei și are două surori mici. Soția lui Creel o iubește mult. În ciuda tristeții pe care o resimte după pierderea mamei ei, are o familie și se simte iubită. Eu cred că e bine, a dezvăluit o sursă apropiată familiei, potrivit El Heraldo.

Fiica lui Edith Gonzales a ales să continue acțiunile caritabile ale mamei sale, iar în paralel se ocupă de muzică, un domeniu de care este foarte atrasă.

Înainte de a murit, actrița i-a lăsat fiicei ei o scrisoare deosebit de emoționantă, în care i-a spus că a fost miracolul vieții ei și a asigurat-o că îi va fi alături întotdeauna.

Ești o copilă frumoasă. Pot doar să îți mulțumesc că mi-ai permis să îți fiu mamă și să înțeleg, privindu-te, miracolul vieții. Până la urmă, suntem praf de stele. Te iubesc, micuțo, a fost mesajul lui Edith Gonzalez pentru fiica ei.

Actrița mexicană Edith Gonzales era cunoscută pentru rolurile din telenovele, realizate după anii 1990. În 2016 a anunțat public că are cancer ovarian, iar în 2019 s-a stins pe un pat de spital din Ciudad de Mexico.

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!