Carmen Tănase tună și fulgeră la Antena 3: „Ai stat ca o momâie sau ca un fătălău…”

Carmen Tănase a făcut noi declarații despre restricțiile impuse de autorități împotriva coronavirusului. Actrița critică dur decizia guvernului.

Carmen Tănase, declarații șocante despre restricții

Carmen Tănase este una dintre cele mai cunoscute și apreciate actrițe din România. Faptul că a fost și este o personalitate vocală, a făcut ca în ultimul timp să-și spună părerea despre ce se întâmplă în această perioadă în lume, mai exact despre ce este vorba cu această pandemie.

Carmen Tănase tună și fulgeră

Invitată la Sinteza Zilei Carmen Tănase și-a exprimat părerea personală. Este extrem de revoltată de tot ce se întâmplă în România și critică dur guvernul.

Carmen Tănase s-a declarat revoltată pentru că oamenii din ziua de azi nu mai au instinct şi se supun oricăror reguli impuse. Mulți ne dăm viteji pe reţelele de socializare şi când trebuie să ne apărăm drepturile ne pierdem motivaţia şi scopul.

Carmen Tănase a ieșit la rampă. Critici pentru toată lumea

Carmen Tănase a făcut o comparație între oameni și animale declarând că până și câinii au instinctul de a se apăra, iar noi l-am pierdut, se pare, odată cu venirea acestei pandemii.

„Nu știu dacă mai pot să cred, eu despre mine, că mai fac parte din specia asta, așa am ajuns să cred. Nu mai îmi face niciun fel de onoare să mai fac parte din această specie.

Nu înțeleg unde este instinctul omului de autoapărare. Animalul are. Dacă îi pui unui câine în ploaie cârpă aia pe gură, el dă cu laba până și- o dă jos, pentru că el are instinct. Omul nu mai are instinct, se supune la absolut orice din prima clipă”, a declarat Carmen Tănase la Sinteza zilei.

„S-a terminat cu vina. Poate să fie și un crocodil la conducere”

„Despre asta este vorba! Şi ce îi spui copilului dumitale, ce ai făcut dumneata pentru ca viața lui să fie una normală, nu extraordinară, normală. Sunt sărac, nu contează dar sunt liber!

Ce ai făcut pentru copilul tău? Îți place să te uiți în ochii copilului tău când îl va crește mare și când îți va spune: bă tată, tu ce ai făcut? Ai stat ca o momâie sau ca un fătălău, vorba doamnei Budeanu, și nu ai făcut nimic?

Dacă așa vor oamenii, așa să fie! Nu mai este nimeni vinovat! Gata, s-a terminat cu vina. Poate să fie e și un crocodil la conducere, dacă noi acceptăm atunci să fie și să ne mănânce pe toți”, a completat actrița.

Loading...