10 obiecte găsite care poartă noroc

Încă din copilărie, am fost învățați că dacă ne dorim ceva, trebuie să muncim și să merităm adeverirea dorinței. Însă, mai există și norocul! Acesta ne vizitează rar și foarte selectiv.

Uneori se întâmplă să găsim unele obiecte, fie în locuri publice, fie în propria cameră de hotel. Ce reprezintă aceste obiecte și care ar trebui să fie atitudinea dvs față de ele? Cu ce am meritat ca norocul să ne răsfețe cu astfel de surprize? Aflați în articolul de mai jos care sunt cele 10 obiecte găsite, ce cu siguranță vă vor purta mult noroc.

Iată care sunt acestea:

1. Potcoavă

În timpuri mai vechi, pe orice stradă puteam întâlni o potcoavă de fier. Însă, chiar și atunci doar familiile înstărite puteau să-și permită întreținerea unui cal. De aceea, o potcoavă găsită era considerată a fi simbolul norocului și bogăției. Unii oameni se îmbogățeau imediat, deoarece mulți boieri decorau potcoavele cailor săi cu pietre scumpe.

Chiar dacă această perioadă demult a trecut, potcoava și în prezent se consideră un simbol al norocului. Dacă ați găsit o potcoavă în stradă, luați-o acasă și agățați-o deasupra ușii de la intrare. Cu siguranță, norocul vă va surâde.

2. Icoană

În prezent, nu fiecare om poartă o cruciuliță la gât sau o iconiță mică cu sine, pentru a fi protejat. Pe vremuri însă, fiecare creștin purta cu sine o icoană mică cu Isus Hristos, Sfânta Maria sau unul din Apostoli.

În zilele noastre, este foarte dificil să găsiți o icoană pe stradă. Însă dacă totuși ați observat-o, cu cuvintele ”Doamne, binecuvântează”, luați-o cu dvs. Sfințiți-o la biserică și purtați-o mereu cu sine. Aceasta vă va ajuta și vă va păzi.

3. Nasture

Deși ați întâlnit deseori nasturi pierduți, nici nu v-ați gândit că este un simbol al norocului. Un nasture găsit vă prevestește o noutate. Cu cât mai multe găuri are, cu atât mai bună va fi vestea.

Nasturele găsit trebuie neapărat păstrat. Acesta nu doar că vă va purta noroc, dar și va deveni asemenea unui talisman, ce vă va proteja de necazuri și forțe rele. Treceți prin nasture un fir de ață roșie și legați-o. Astfel, nu-l veți pierde. Păstrați-l cât mai aproape de sine, departe de văzul celorlalți.

4. Cheie

Din timpuri străvechi, cheia era considerată un talisman puternic, ce vă protejează casa. În prezent, se consideră că cu cât mai veche este cheia ce ați găsit-o, cu atât mai bine vă va proteja. Ascundeți cheia găsită sub covorul de la intrare în casă. Puteți fi siguri că casa dvs va fi păzită de toate forțele rele.

La fel, o cheie găsită vă va purta noroc în orice fel de manipulații cu bunurile imobiliare. Puteți da o casă în chirie, vinde sau cumpăra alta. Profitul în urma unei astfel de tranzacții vă va bucura enorm.

5. Un ceas ce funcționează

Un ceas stricat este aruncat intenționat, deoarece nu-și mai îndeplinește funcția. Însă, să găsiți un ceas frumos, ce funcționează este un adevărat semn divin. Un astfel de ceas este simbolul reînnoirii și a schimbărilor spre bine, ce curând neapărat vor avea loc. Nu așteptați că totul se va rezolva de la sine.

Găsirea unui ceas poate însemna că timpul este nemilos, iar dvs trebuie să vă concentrați pe ceea ce cu adevărat contează. Este timpul să începeți ”lucrul vieții dvs”, iar forțele supreme vă vor veni în ajutor. Nu trebuie să purtați acest ceas pe mână. Păstrați-l acasă, sau, cel mai bine ar fi să-i găsiți stăpânul. Dacă îi veți returna ceasul proprietarului, norocul nu vă va părăsi niciodată.

6. Buburuză

O insectă mică roșie cu buline negre, numită și gărgăriță, cu siguranță vă poartă noroc. Strămoșii noștri credeau că este trimisă din cer și este întâlnită doar de oamenii speciali, pentru a le transmite voia lui Dumnezeu.

Dacă vedeți această insectă, nu o treceți cu vederea. O binecuvântare va primi cel pe umărul căruia s-a așezat această insectă drăguță. Așezați insecta pe palmă și puneți-vă o dorință.

Elevilor aceasta le va aduce noroc în procesul de studii, cei singuri vor avea șansă să-și întâlnească jumătatea, iar cuplurile tinere vor deveni părinții fericiți a unui copil sănătos și puternic. Dacă gărgăriță va zbura imediat în depărtare, dorință se va împlini curând. Dacă aceasta se va așeza undeva prin apropiere – norocul se va lăsa puțin așteptat.

7. Flori de liliac

Trifoiul cu 4 petale este cel mai cunoscut simbol al norocului. Este suficient doar să-l găsiți, să vă puneți dorința și să-l mâncați. Surprinzător este faptul că pe lângă trifoi, florile de liliac la fel vă pot aduce noroc. Dacă floarea va avea 5 petale în loc de 4 – aceasta este specială. Puneți-vă o dorință și mâncați această floare mică.

La dorință, puteți usca trifoiul, mărunți și păstra într-o pungă mică din stofă, ce va fi mereu cu dvs. Procedați la fel și cu floarea de liliac, pentru a avea un talisman puternic pe mulți ani înainte.

8. Mănuși

Cine oare nu și-a pierdut niciodată mănușile? Pentru cei ce au pierdut o pereche de mănuși, este desigur un motiv de întristare. Însă, pentru cei ce le-au găsit, este nu doar o surpriză plăcută, ci și un semn bun.

Nu trebuie să luați mănușile cu dvs. Cel mai bine e să-l găsiți pe cel ce le-a pierdut. Dacă însă este imposibil, atunci puneți-le la un loc bine văzut.

Însăși faptul descoperirii acestor mănuși va simboliza începutul unor evenimente plăcute în viață. Mănușile din piele sunt mesagerii unei noi cunoștințe pentru afaceri. Dacă o femeie va găsi mănuși pentru bărbați – destinul i-a pregătit întâlnirea cu sufletul pereche.

9. Inel

Inelul, mai ales dacă e din metale prețioase, nu este cea mai fericită descoperire. Dacă pur și simplu veți lua inelul pentru sine, riscați să vă pricopsiți cu un șir de necazuri, precum destrămarea familiei sau cearta cu partenerul.

Acesta îi va purta noroc doar unei doamne singure. Inelul va simboliza întâlnirea cu alesul inimii sau poate chiar și viața de familie. Cât de frumos nu ar fi inelul, nu trebuie să-l îmbrăcați pe deget și să-l purtați. În acest caz, riscați să preluați toate necazurile și bolile ce aparțineau proprietarului acestei bijuterii.

Dacă doriți să căutați persoana ce a pierdut inelul, nu-l atingeți cu mâinile. Ridicați bijuteria de jos folosind o batistă. Dacă nu doriți să luați inelul, doar veți trece pe alături. Nu uitați să scuipați de 3 ori peste umărul stâng.

10. Monedă veche

Descoperind pe stradă o monedă veche, nu o ignorați. Este un adevărat talisman, ce vă poate oferi succes în afaceri și independența financiară. Cu cât moneda este mai veche, cu atât mai mult noroc și fericire vă va aduce.

Este important ca moneda să fie veche și scoasă din circulație, astfel încât să nu puteți cumpăra nimic cu ea sau nu o puteți schimba. Puteți face din aceasta un talisman și să-l aveți mereu cu sine. Astfel, veți atrage bunăstarea financiară.

Loading...