Denise Rifai, adevărul din spatele imaginii de femeie dură. În fața cui este vulnerabilă

3.323

Fără îndoială, Denise Rifai este una dintre cele mai interesante femei din televiziune, cu o carieră de succes, care a stat mereu departe de scandaluri, a ținut la viața ei personală și s-a remarcat strict profesional, tocmai de aceea fiind considerată o femeie misterioasă. A lăsat emisiunile politice pentru un show fără precedent în România, cu un format incitant, care place mult publicului român.

Denise Rifai și 40 de întrebări

Denise Rifai este moderatoarea emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai. Show-ul este produs și difuzat de postul de televiziune Kanal D, marțea, de la ora 23.00.

În emisiunea pe care o prezintă și moderează, la fel și în celelalte proiecte în care a fost implicată, Denise Rifai a fost întotdeauna o prezență impunătoare, serioasă și misterioasă totodată.

Mai ales acum, la 40 de întrebări, vedeta de televiziune se impune cu succes în fața invitaților săi de la care reușește să afle tot felul de informații incendiare, după ce îi descoase ca un adevărat profesionist de mass media.

Până acum i-a avut invitați pe: Cosmin Gușă, Alexandra Stan, Cristian Popescu Piedone, Marius Manole, Ludovic Orban, Teo Trandafir, Cristi Borcea, Vali Vijelie, Anamaria Prodan, Dan Negru, Elena Udrea, Irinel Columbeanu, Dan Bittman, Victor Ponta, Adrian Nastase, Sorin Oprescu, Viorel Cataramă, Dan Barna, Ilie Năstase, Ion Cristoiu, Petre Roman, Marian Vanghelie, Marian Drăgulescu, Gică Popescu, Silviu Prigoana.

Sunt personalități din diverse domenii de activitate, oameni extrem de cunoscuți în România, care și-au făcut un nume și pe care Denise Rifai i-a descusut în emisiunea sa.

Când este Denise Rifai vulnerabilă

În spatele imaginii de femeie extrem de puternică, care reușește să-și intimideze invitații, Denise Rifai este un om sensibil, care era vulnerabilități, ca toți ceilalți.

Într-un interviu pentru Okmagazine, Denise Rifai a declarat că nu este o femeie dură, ci hotărâtă și luptătoare. Ea a spus că pare dură, dar nu este, că are multe frici și că a fost vulnerabilă de multe ori în fața celor pe care îi iubește.

Nu sunt o femeie dură, sunt poate mai hotărâtă, mai luptătoare. Sunt mai sensibilă decât își imaginează mulți. Par dură, dar nu sunt. Vulnerabilă am fost de multe ori în fața celor pe care eu îi iubesc. Am aceleași frici, temeri ca orice alt om normal, a declarat Denise Rifai pentru Okmagazine.

În ceea ce privește viața sentimentală, Denise Rifai a declarat că și-ar dori la un moment dat să aibă un soț și copii.

Telespectatorii o percep ca fiind o persoană mai rigidă, misterioasă și căreia nu îi place să se destăinuie, însă în realitate, Denise este o fire sensibilă, care știe să aprecieze calitățile unui bărbat. Vedeta a povestit mai multe detalii despre prima sa iubire, recunoscând că își alege partenerii în funcție de inteligență, situația materială nefiind un criteriu important pentru ea.

Toată viața mea mi-au plăcut oamenii deștepți cu care poți construi. Nu au contat niciodată banii cât au contat disciplina, inteligența și dorința de a face ceva în viață. Eu sunt un om foarte muncitor și îmi plac oamenii asemeni mie. Un om deștept își face rostul lui în viață și luptă, iar asta îl ajută să aibă și un anumit caracter.

Acestea au fost calitățile pe care le-am căutat la un bărbat. Prima poveste de iubire a fost una foarte pură, cu un băiat care avea aceste calități pomenite mai sus, a mărturisit vedeta de la Kanal D, într-un interviu.

Frumoasa româncă, cu origini iordaniene, a ajuns să se bucure de succes la vârsta de 35 de ani, după aproape un deceniu de când activează în televiziune. Aflată într-o permanentă dezvoltare, prezentatoarea de la Kanal D pare că nu mai are timp și pentru viața sa privată.