Ce mult ii place lui Florin Călinescu viața la țară, printre găini și iezi! Juratul de la Românii au talent este o persoană extrem de modestă. Uite ce vilă are

5.497

Florin Calinescu a vorbit despre viata la tara si tot ce il bucura acolo, in comuna copilariei sale, unde s-a retras pe timpul pandemiei de coronavirus. Calinescu are gaini, porci, bibilici si caini.

Dacă la tv îl vedeţi îmbrăcat la patru ace, iată că atunci când ajunge în căsuţa visurilor lui, de la ţară, Florin Călinescu dă hainele de lux pe cele de grădinar sau de pescar. Actorul detine o gospodarie impresionanta la Babana, judetul Arges. Acolo se bucura de liniste si are grija de animalele care ii sunt atat de dragi.

Am o gopodarie cu purcei, rate, bibilici, gaste. Am si o vulpe pe care nu am prins-o inca, din spatele casei. Eu de mai multi ani de zile traiesc in felul acesta si nu mi se pare ca este ceva special. Nu am perceptia unui apartament sau a unei garsoniere, stau pe pamant si ies mereu in curte”, a declarat Florin Calinescu.

“In comuna Babana s-a nascut tata si aici mi-am petrecut o buna parte a copilariei. Ocupat cu viata la tara, am mai slabit. Am o gospodarie cu multe animale: 83 de gaini, 5 porci de Bazna, doi baieti si trei fete, 42 de bibilici, 9 gaste, doi caini lupi si doi Schnauzeri pitici.

Am avut si capre cu iezi, dar iedul s-a facut mare si l-am dat pentru ca se tinea de rele”, a mai spus Florin Calinescu. Actorul si-a amintit cu drag de copilarie si este ingrijorat de soarta copiilor din zilelele noastre, care nu se mai bucura de natura si jocuri energice ca alta data.

„Cu trecerea vremii, ma gandesc la multe lucruri din copilarie. De exemplu, de ce nu mai e zapada si loc de sanius. Noi ne dadeam cu sania aproape de casa si aveam grija doar sa nu treaca vreo masina. Si nici nu prea treceau masini pe atunci. Acum, pentru a merge la zapada, esti nevoit sa pleci la munte sau undeva departe de casa.

Îmbrăcat într-un combinezon de protecţie şi cu o pălărie de soare pe cap, artistul le-a prezentat fanilor ograda lui, în care stau, laolaltă, zeci de găini, capre şi iezi.

Acesta se ocupă şi de grădinărit, răsfăţându-şi şi colegii, pe Andra, Mihaela Rădulescu sau Andi Moisescu, cu produsele proaspete. Adesea, el vine la emisiune cu plasa plină cu ouă şi legume, dar şi cu sticle cu lapte de capră. “Florin trăieşte sănătos şi îi plac produsele bio, de aceea creşte animale şi păsări. Meştereşte, udă plantaţiile, merge la pescuit şi îi place să stea în mijlocul naturii, printre pomii fructiferi.

Ce mașină conduce Florin Călinescu. Juratul de la Românii au talent este o persoană extrem de modestă

Ce mașină conduce Florin Călinescu. În ziua de azi, lumea este obișnuită să conducă tot felul de mașini, care mai de care mai scumpe, dar acest lucru nu se aplică și în cazul celebrului actor Florin Călinescu. Juratul de la Românii au Talent este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați actori din România, dar cu toate astea, a rămas un om modest.

În urmă cu câțiva ani, Florin Călinescu a fost surprins în timp ce conducea un SUV militar vechi, dar foarte mare. Ulterior, vedeta de la PRO tv a făcut o schimbare și a trecut la o mașină modestă. Mai exact, actorul și-a luat o mașină mică pentru a se strecura mai ușor în traficul din București. Potrivit Cancan.ro, acum ceva timp, actorul a fost surprins la cumpărături, dar nu a mai venit nici cu SUV-ul, nici cu gărgărița, ci cu o dubă marca Ford.

Ce avere are Florin Călinescu

Florin Călinescu a revenit în atenția publicului, făcând parte din jurul emisiunii Românii au talent. De profesie, Florin Călinescu este actor, realizator tv și om de afaceri. Actorul a acumulat până în prezent o avere considerabilă. De multe ori, juratul de la PRO tv este criticat pentru afirmațiile și gesturile considerate vulgare pentru vârsta sa, dar popularitatea sa continuă să crească. Anul trecut, realizatorul tv a notat în declarația de avere, pentru alegerile locale, două terenuri, unul în județul Argeș, de 1,8 Ha și un teren în Brașov, de 219 mp.

Mai mult, Florin Călinescu deține și două apartamente în Capitală, unul în Bucureși și o casă de vacanță în Brașov. Pe lângă asta, are în conturi suma de 62.000 de euro. Mai mult, Călinescu mai deține un restaurant și o firmă de producție cinematografică video și de programe TV „Florin Călinescu Media Company Impex SRL”.

Pe lângă activitatea sa artistică, Călinescu s-a implicat și în politică. Este președintele Partidului Verde, iar anul trecut a participat la alegerile locale din București. Deși pe plan profesional actorul o duce bine, pe plan personal, Florin Călinescu a avut parte de momente de cumpănă. La doi ani de la căsătoria cu Ana Maria Călinescu, se năștea fiica lor, dar soarta nemiloasă a făcut ca la doar cinci luni de la venirea pe lume, inima acesteia să înceteze să bată.

Câțiva ani mai târziu, cei doi au avut doi băieți sănătoși, Luca și Petru. În 1996, soția sa a fost diagnosticată cu cancer esofagian, iar în 2005, Ana Maria Călinescu s-a stins din viață. Alți șapte ani mai târziu, Florin Călinescu primea crunta veste că fiul cel mic, Luca, se spânzurase într-o cameră de hotel, în Praga, pe fondul unei depresii netratate.