Cum a apărut Elena Băsescu, împreună cu cei trei copii, la Slujba de Înviere

Elena Băsescu a devenit o prezență discretă a lumii mondene din România. Recent, a fost surprinsă la slujba de Înviere din 2 mai, alături de cei 3 copii ai săi. Iată pentru ce ținute a optat fostul europarlamentar pentru e și pentru copiii săi.

Fiica cea mică a fostului președinte al României, Traian Băsescu, a mers la slujba de Înviere împreună cu cei trei copii. Cei mici au fost îmbrăcați în nuanțe de bej și alb, la fel ca mama lor.

Elena Băsescu a participat la slujba de Înviere la o biserică din București împreună cu cei trei copii pe care îi are din două relații.

Traian Junior, în vârstă de 6 ani, și Sofia Anais, de 7 ani și jumătate sunt copiii rezultați din relația cu Bogdan Ionescu (Syda). Relația cu Cătălin Tomată i-a adus-o pe mezina Anastasia, care pe 4 iunie va împlini 3 ani.

Elena Băsescu a fost foarte atentă la ținute, la detalii, ea a purtat o ținută neagră, iar fetițele și băiețelul au purtat bluze albe, pantaloni negri, pelerine crem și în picioare au avut pantofi sport albi.

EBa a împlinit pe 25 aprilie 41 de ani, iar cu această ocazie, aceasta a postat pe contul de socializare imagini cu cele mai importante persoane din viața ei.

Elena Băsescu a obținut, recent, un post de consilier în cadrul comisiei de afaceri europene a Camerei Deputaților reușind să asimilieze biografia stufoasă cerută pentru concurs într-un timp record.

Tematica pe care orice candidat pentru un post în Palatul Parlamentului trebuie să și-o însușească în nici o lună de zile este stufoasă, depășind pentru unele domenii și 400 de pagini în format A4. Legile și regulamentul de funcționare al Camerelor au prioritate între subiectele de examen. Testul constă din două probe, cea scrisă și una orală.

Elena Băsescu nu se află la prima experiență de acest fel. Mezina lui Traian Băsescu s-a angajat în 2016 la Camera de Comerț și Industrie la departamentul de Relații Internaționale unde a avut un salariu net de 30.000 de lei.

Dacă atunci poate mai trecea pe la locul de muncă, acum nici nu se pune problema, pentru un salariu de doar 6.000 de lei.

Cele două stări de urgență au amânat desfășurarea tuturor concursurilor în toate instituțiile publice chiar și până în ziua de astăzi, cum este cazul Radioului Public.

Și totuși, în toamnă, după alegerile locale, Parlamentul a solicitat derogare de la prevederile ordonanței care suspenda concursurile de angajare. Și a obținut-o rapid.

Imediat după alegerile locale, în precampania electorală pentru alegerile parlamentare, s-a dat drumul concursurilor în cele două Camere ale Parlamentului.

După afișarea rezultatelor, și contrar obligației de a păstra deschisă pentru consultarea publică arhiva concursurilor din 2020, cu tematica de învățat, dar și cu rezultatele competițiilor, respectiva pagină electronică de pe site-ul Camerei Deputaților a fost ștearsă.

De cealaltă parte, Senatul a respectat legea, lăsând la vedere toate concursurile organizate anul trecut și rezultatele lor.

Loading...